w1B3
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 244
- İsim
- Hakkı Mürev
PC için gamepad almak istiyorum ama kararsız kaldım biraz.
PS5 gamepad'nin benim için avantajları;
Dahili batarya olması
Tetik özelliğinin olması
Xbox gamepad'nin benim için avantajları;
PC ile daha uyumlu olması
Şarj etme gereği olmaması
Benim gönlüm PS5 gamepad'ine yakın ama titreşim ve tetik özelliği çalışmıyor diye duydum PC'de. Ayrıca bir kaç oyun da görmüyormuş gamepad'i.
Xbox daha da masraf olacak. Pil şarj etme cihazı, pil derken artacak fiyatı. Ama daha uyumlu mu çalışıyor tam bilmiyorum.
İkisinin de fiyatlarını koydum. Birbirlerine yakınlar.
www.akakce.com
www.akakce.com
Oynayacağım oyunlar; PES, FIFA, Forza Horizon 4, Forza Horizon 5(ileride)
Yani eğer PS5 gamepad'inde titreşim düzgün forza'da falan uyumlu olacaksa onu alırım. Ama eğer dediğim özellikler olmayacaksa xbox düşünürüm.
Hangisini önerirsiniz? İyi forumlar.
PS5 gamepad'nin benim için avantajları;
Dahili batarya olması
Tetik özelliğinin olması
Xbox gamepad'nin benim için avantajları;
PC ile daha uyumlu olması
Şarj etme gereği olmaması
Benim gönlüm PS5 gamepad'ine yakın ama titreşim ve tetik özelliği çalışmıyor diye duydum PC'de. Ayrıca bir kaç oyun da görmüyormuş gamepad'i.
Xbox daha da masraf olacak. Pil şarj etme cihazı, pil derken artacak fiyatı. Ama daha uyumlu mu çalışıyor tam bilmiyorum.
İkisinin de fiyatlarını koydum. Birbirlerine yakınlar.
![www.akakce.com](https://cdn.akakce.com/z/microsoft/xbox-series-kablosuz.jpg)
Xbox Series Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xbox Series Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
![www.akakce.com](https://cdn.akakce.com/z/sony/sony-dualsense-kablosuz-ps5.jpg)
Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.690,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yani eğer PS5 gamepad'inde titreşim düzgün forza'da falan uyumlu olacaksa onu alırım. Ama eğer dediğim özellikler olmayacaksa xbox düşünürüm.
Hangisini önerirsiniz? İyi forumlar.