Neler Yeni

Xbox adamdır aksini idda eden konuya

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Xbox Game PASS: MERABALAR A.
Şimdi açıkça konuşayım Game Passte ki oyunların çoğunu oynamıyoruz oynayanlar vardır eminim ama neredeyse %85 90'ı oynanmıyor çünkü bilinmeyen oyunlar ekliyorlar
Bilmediğim ve Oynamayacağım oyunlardansa adam akıllı TLOU 2, GoW ve Spider-Man tarzı Exclusive oyunları oynarım rahatıma bakarım

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Arkadaşlar geçen xboxumun kollarınım tuşları sertleşmişti bu nedenle garntiye gönderdim. Tuşları dertleşmesine rağmen yeni nesil kolla değiştirmişler xbox adamdı garanti konusunda
garanti konusunda mükemmeller
ben 2. el xbox one s düşünüyorum garantili ama ben 2. el alınca garantiye yollayabiliyor muyum sroun çıkar mı ?
nasıl garantiye yolladınız?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar geçen xboxumun kollarınım tuşları sertleşmişti bu nedenle garntiye gönderdim. Tuşları dertleşmesine rağmen yeni nesil kolla değiştirmişler xbox adamdı garanti konusunda
soni çoh iyiğğ
fileysteyşın müqqemmel
iksboks berbath
@isikt11 kardeşime dikkat eder
buraya gelirse iyi kavga yaşanır
kendisi playstation 5 kartı ile
seni sersemletir
sadasdasdasdas

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
İyi güzel.Ama Xbox almaktansa PC almak daha mantıklı geliyor bana.Özel oyunlar PCye de çıkıyor sonuçta.PS5 için öyle değil.Bazı oyunlar PS5 için özel olarak çıkıyor.Ki bu oyunlarda gayet güzel.
Ayrıca PS4 ünde Xboxdan kalır yanı yok.Müşteri Hizmetleri gerçekten iyi.
Konsol ayrı bir şey bilgisayar ayrı bir şey.İkisi arasında karşılaştırma yapmak da ayrı bir şey.
Bazı kişiler sırf konsol sevdiği için konsol alır,bazı kişiler de sırf PC sevdiği için PC alır.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Şimdi açıkça konuşayım Game Passte ki oyunların çoğunu oynamıyoruz oynayanlar vardır eminim ama neredeyse %85 90'ı oynanmıyor çünkü bilinmeyen oyunlar ekliyorlar
Bilmediğim ve Oynamayacağım oyunlardansa adam akıllı TLOU 2, GoW ve Spider-Man tarzı Exclusive oyunları oynarım rahatıma bakarım
EA Game Pass te var ama onu napacaz. Her sene fifa veriyorlar

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
soni çoh iyiğğ
fileysteyşın müqqemmel
iksboks berbath
@isikt11 kardeşime dikkat eder
buraya gelirse iyi kavga yaşanır
kendisi playstation 5 kartı ile
seni sersemletir
sadasdasdasdas
Yapılan şey güzel bir şey ama konuyla PS ve XBox'ı karşılaştırmalık bir durum yok Sony kontrolcüyü geç eğer kullanıcı hatası yoksa Konsolu bile sıfır olarak yolluyor garantiden yani PS'yi gömebilecek bir durum yok burada
Mesaj otomatik birleştirildi:

EA Game Pass te var ama onu napacaz. Her sene fifa veriyorlar
EA Game Pass daha gelmedi ama ve ben kendi adıma konuşayım Fifa oynamam

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yapılan şey güzel bir şey ama konuyla PS ve XBox'ı karşılaştırmalık bir durum yok Sony kontrolcüyü geç eğer kullanıcı hatası yoksa Konsolu bile sıfır olarak yolluyor garantiden yani PS'yi gömebilecek bir durum yok burada
yo kanka bu @isikt11 çağırma ayini

BandLedend

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Kaan Sevinç
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı - Minecraft - Fortnite
Discord
Bandwitch#2635
Konsol ayrı bir şey bilgisayar ayrı bir şey.İkisi arasında karşılaştırma yapmak da ayrı bir şey.
Bazı kişiler sırf konsol sevdiği için konsol alır,bazı kişiler de sırf PC sevdiği için PC alır.
Tamam,sadece Xbox almak yerine PC alınabilir diyorum.Özel oyunlar PCyede çıkıyor nasıl olsa diye.PS5 inde fiyatı,sadece özel oyunlar için değer mi,orasıda tartışılır.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Tamam,sadece Xbox almak yerine PC alınabilir diyorum.Özel oyunlar PCyede çıkıyor nasıl olsa diye.PS5 inde fiyatı,sadece özel oyunlar için değer mi,orasıda tartışılır.
Niye PS'de sadece özel oyun mu oynanıyor :D

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx

EA Game Pass daha gelmedi ama ve ben kendi adıma konuşayım Fifa oynamam
Hocam sadece fifa vermiyorlar çoğu ea oyununu veriyorlar.Oyunları buradan inceleyebilirsiniz.
Her türlü (Türkiyede) Xbox >PS

Niye PS'de sadece özel oyun mu oynanıyor :D
Özel oyunlar dışında pek bir artısı yok PS'in. Oyunları çk pahalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mehmet arı
xbox game passde bir sürü oyun var fiyatına değer

Logithx

80+ Bronze
Arkadaş garantiye yollamış yenisini yollamışlar şimdi xbox teknik servisinden iyisi yok tersini yaşasaydı ne olacak yaşayanlar var xbox teknik servisi kötümü olacaktı iyi deneyim yaşayan olduğu kadar kötü deneyim yaşayanda var..

Top Bottom