Hocam oyunları biliyorum almışlığım var ben kendim bitirdiğim oyunları gördüğüm için genel olarak pek hoşuma gitmiyor EA'de ki oyunlarda aynı şekilde ama hiç oynamamış biri için iyi oyunlar ama eskiHocam sadece fifa vermiyorlar çoğu ea oyununu veriyorlar.Oyunları buradan inceleyebilirsiniz.Xbox Game Pass Oyun Kütüphanesi | Xbox
Game Pass kütüphanesini keşfedin ve yüzlerce oyunu oynayın.www.xbox.com
Her türlü (Türkiyede) Xbox >PS
Mesaj otomatik birleştirildi:
Özel oyunlar dışında pek bir artısı yok PS'in. Oyunları çk pahalı
Hocam aylık 45 tl veriyorsunuz çok da pahalı değil. PS5'in tek bir oyunu 700 tl zaten. Tek bir oyun fiyatına 14 aylık gamepass alınıyor. (Geçen kampanya vardı 3 yıllık gamepass 500 tl idi) Kısaca gamepass her türlü avantajlıHocam oyunları biliyorum almışlığım var ben kendim bitirdiğim oyunları gördüğüm için genel olarak pek hoşuma gitmiyor EA'de ki oyunlarda aynı şekilde ama hiç oynamamış biri için iyi oyunlar ama eski
Aydınlat beni.Niye PS'de sadece özel oyun mu oynanıyor
Şu an için konsol almak biraz tartışmalı bi olay zaten.Tamam,sadece Xbox almak yerine PC alınabilir diyorum.Özel oyunlar PCyede çıkıyor nasıl olsa diye.PS5 inde fiyatı,sadece özel oyunlar için değer mi,orasıda tartışılır.
Xboxa çıkan tüm özel oyunlar PCye geliyor diye biliyorum.Şu an için konsol almak biraz tartışmalı bi olay zaten.
Ama konsol alan adama da "o paraya PC alırsın" demek saçma.Bunu demek istedim.
Bu arada Exlusive oyunların hepsi PC'ye geliyor mu?Örnek verebilir misin?
Haklısınız fiyat konusunda tabi ki daha avantajlı ama ben kendi adıma konuşayaım oyunlarını oynamayacağım bir konsol için para ödememHocam aylık 45 TL veriyorsunuz çok da pahalı değil. PS5'in tek bir oyunu 700 TL zaten. Tek bir oyun fiyatına 14 aylık gamepass alınıyor. (Geçen kampanya vardı 3 yıllık gamepass 500 TL idi) Kısaca gamepass her türlü avantajlı
Yazdığın metinde sanki PS'de PS'nin özel oyunları oynanıyormuş gibi yazmışsın konsolu oyun kolu ile ya da özel oyunları için ya da direk hiç PC ile uğraşmadan oyun oynamak isteyenler alıyor zaten sadece özel oyunlar için değilAydınlat beni.
Hee ben PS'in oyunları çıkıyor sandım sen öyle deyince,tamamdır.Xboxa çıkan tüm özel oyunlar PCye geliyor diye biliyorum.
Hocam sen de her yere aynı şeyi yazıyorsun yeter tamam ben de Turbox kullanıyorum (!)Bu yüzden Turbox (!)
La beni böyle tanıtmayın sonra gelip ''PS Fanboyu qweqwe'' diyolar.soni çoh iyiğğ
fileysteyşın müqqemmel
iksboks berbath
@isikt11 kardeşime dikkat eder
buraya gelirse iyi kavga yaşanır
kendisi playstation 5 kartı ile
seni sersemletir
sadasdasdasdas
PS Fanboyu qweqweLa beni böyle tanıtmayın sonra gelip ''PS Fanboyu qweqwe'' diyolar.