Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
o bitince ne olucak pekiAma hala oyun satışlarının önemli bir kısmını kutulu oyun satışları oluştuyor.
bitebilme ihtimali yüksek
o bitince ne olucak pekiAma hala oyun satışlarının önemli bir kısmını kutulu oyun satışları oluştuyor.
Ne farkedicek ki? Biterse bitsin. Kutuluların devri bitince kutulu oyunları milletin elinden alıp imha etmeyecekler ya?o bitince ne olucak peki
bitebilme ihtimali yüksek
Bence kolaylıkla bitwr diye düşünüyorum ben yavaş yavaş adimlarini attılar zatenNe farkedicek ki? Biterse bitsin. Kutuluların devri bitince kutulu oyunları milletin elinden alıp imha etmeyecekler ya?
Elinde kutulu oyun olan birisini illaha ki bulursun. Ki ek olarak, kutulu oyun devri kolay kolay bitmez konsol tarafında.
eski oyunları napalımNe farkedicek ki? Biterse bitsin. Kutuluların devri bitince kutulu oyunları milletin elinden alıp imha etmeyecekler ya?
Elinde kutulu oyun olan birisini illaha ki bulursun. Ki ek olarak, kutulu oyun devri kolay kolay bitmez konsol tarafında.
En az 2-3 yılı var tamamen dijitale geçişin.Bence kolaylıkla bitwr diye düşünüyorum ben yavaş yavaş adimlarini attılar zaten
2030 yılında ne olacağını bilemeyiz. Çok saçma bir örnek verdin.eski oyunları napalım
mesela 2030 da çıkan bir oyun var
kutulusu yok ama oynamak istiyorum elimde 600tl yok
kutulu ile mi takas edicem dijital oyunu
bence ondan fazla sürer bundan sonra ki nesilde tamamen geçeceklerini düşünüyorum hatta belki slim konsollardaEn az 2-3 yılı var tamamen dijitale geçişin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2030 yılında ne olacağını bilemeyiz. Çok saçma bir örnek verdin.
2030 yılında belki dijital oyun bile kalmayabilir.
Tamamen ''Streaming'' tabanlı bir oyun dünyası olabilir.
tmm kankaEn az 2-3 yılı var tamamen dijitale geçişin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2030 yılında ne olacağını bilemeyiz. Çok saçma bir örnek verdin.
2030 yılında belki dijital oyun bile kalmayabilir.
Tamamen ''Streaming'' tabanlı bir oyun dünyası olabilir.
Ne bu PS nefreti anlamadım gitti.tmm kanka
sen para ver al ben veremem bir oyuna 600 700tl
ulan tek sığınağınız exculisive
oda olmasa nasıl savunacağınız acaba
kanka bu nefretim tr deNe bu PS nefreti anlamadım gitti.
Sadece oyunlar değil. Bana göre Dualsense, arayüz kullanımı açısından PS daha iyi.
Bana oyunlara sığınıyorsun sadece diyorsun da Xbox savunanların da Gamepass'den başka bahanesini göremedim?
Tamam, almayabilirsin. Benim demek istediğim paran varsa, yetiyorsa neden PS alınmasın?kanka bu nefretim tr de
tr dışında playstation alırım
ancak tr de almam
tmm kanka yürü git o exculisive oyununu oyna o zamanxbox gamepass çöp exclusive oyunların yanına bile yaklaşamaz
orta bütçe için konuşuyomTamam, almayabilirsin. Benim demek istediğim paran varsa, yetiyorsa neden PS alınmasın?
Yoksa isteyen istediğini alır. Kendi tercihin.
Konuyu daha uzatmak istemiyorum ama ortalama bütçen varsa 7500 lira konsola nasıl veriyorsun?orta bütçe için konuşuyom
yüksektede vermem şahsen
dediğim gibi yurt dışı olsaydı ps derim