🔥İndirim Xbox Controller 2899₺!

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
16,485

Ben taksit istiyorum diyen varsa peşin fiyatına 6 taksit 3049₺

bu indirim birkaç gündür var stok değişmiyor hep sabit

PC için GameSir Super Nova varken...

1760547864519.webp

geçen gün 2k ya aldım amazon depodan, sonra iptal ettim kargoya verilmeden. super nova 2.5k şarj istasyonu falan düşünürken xbox saçma geldi. Sonra supernovayı da almadım tabi

Son düzenleme:

Ben dualsense e bayılıyorum, pc için ne alayım sizce ne önerirsiniz? Gecikme yapmaması önemli

Reklam Amaçlı Paylaşım
arkadaşlar istanbul içi acılmamış kutu mavi beyaz olanı 2600 e bırakırım itopya dan alındı

Ben dualsense e bayılıyorum, pc için ne alayım sizce ne önerirsiniz? Gecikme yapmaması önemli
Bu bütçede bir şey alacaksan GameSir Super Nova en mantıklı seçenek olur. Ancak bütçeni biraz artırabilirsen, sana daha farklı ve üst seviye öneriler de sunabilirim.

PC için x box kolu bence çok daha mantıklı. Ayarlı olması çok iyi. Dualsense pek öyle değil. Bazı oyunlarda ayar yapmak gerekiyor.

Bu bütçede bir şey alacaksan GameSir Super Nova en mantıklı seçenek olur. Ancak bütçeni biraz artırabilirsen, sana daha farklı ve üst seviye öneriler de sunabilirim.
PC için x box kolu bence çok daha mantıklı. Ayarlı olması çok iyi. Dualsense pek öyle değil. Bazı oyunlarda ayar yapmak gerekiyor.
Aklımdaki bütçe 3 lira, gamesir super nova neden en mantıklı seçenek olur?

Aklımdaki bütçe 3 lira, gamesir super nova neden en mantıklı seçenek olur?
3000 TL bütçeniz varsa, indirim dönemlerinde GameSir Cyclone 2 kovalamak daha mantıklı olur.
Ya da biraz daha ekleme yaparak hemen de alabilirsiniz.

Neden mantıklı bir seçenek derseniz, aslında sayılacak çok fazla fark var; ama en basit hâliyle söylemek gerekirse, daha sorunsuz, daha uzun ömürlü ve paranızın hakkını daha iyi veren bir cihaz. İçeriği de oldukça dolu kısacası, fiyatına göre fazlasıyla tatmin edici bir gamepad.

3000 TL bütçeniz varsa, indirim dönemlerinde GameSir Cyclone 2 kovalamak daha mantıklı olur.
Ya da biraz daha ekleme yaparak hemen de alabilirsiniz.

Neden mantıklı bir seçenek derseniz, aslında sayılacak çok fazla fark var; ama en basit hâliyle söylemek gerekirse, daha sorunsuz, daha uzun ömürlü ve paranızın hakkını daha iyi veren bir cihaz. İçeriği de oldukça dolu kısacası, fiyatına göre fazlasıyla tatmin edici bir gamepad.
Hissiyat olarak daha mı iyi xbox'dan?

Hissiyat olarak daha mı iyi xbox'dan?
Kesinlikle arada çok fark var; paranın hakkını aldığını gerçekten hissediyorsun, öyle diyeyim. Bütün birinci parti firmaların gamepad’lerini kullanmışımdır, ancak hiçbiri üçüncü partilerin sunduğu kaliteyi ve hissiyatı bana vermedi.

Geri