Neler Yeni

xbox game pas almak istedim

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
xbox game pas almak istedim 30 liralık olanı aldım karttanda parası gitti ama ne indirebiliyorum ne bişey yapabiliyorum ve hala satın al katıl felan yazıyor tekrar deneyeyim dedim belki bişey olur diye gine katıl dedim bida 30 lira çekmişler ama hala indiremiyorum veya satın aldımı göstermiyor ne yapmam geerk tam olarak nasıl satın alınır

xbox game pas almak istedim 30 liralık olanı aldım karttanda parası gitti ama ne indirebiliyorum ne bişey yapabiliyorum ve hala satın al katıl felan yazıyor tekrar deneyeyim dedim belki bişey olur diye gine katıl dedim bida 30 lira çekmişler ama hala indiremiyorum veya satın aldımı göstermiyor ne yapmam geerk tam olarak nasıl satın alınır
pc gamepass mi aldın konsol mu

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pc gamepass mi aldın konsol mu
pc game pas
Mesaj otomatik birleştirildi:

internet sitesine girdim baktım microsoft storeye yönlendiriyor pc den uygulamayı açtım 2 kere satın aldım ama hala bişey yapamıyorum hala katıl diyor

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
sil tekrar yükle ve live gold mu almıştın hangi versiyonunu aldın ki sen

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
xbox'ı silip yükle veya aboneliği iptal et
iptal edince bidaha almak içn tekrar para gidecek burda aldım gözüküyor ama ne bi oyun ne bişey hiç bişey yapamıyorum indiremiyoru mbakamıyorum

Ekler

• resim_2023-02-12_223226304.png
    resim_2023-02-12_223226304.png
    6.1 KB · Hit: 32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
emre
30 liralık game pas aldım
pc için yeni

tam olarak ney isilip yükleyeyim daha bişey indirmedimki, microsoft storeden aldım
Eminmisin kardeşim kendi microsoft uygulamasındanmı aldın yoksa bir siteden felanmı.

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
1676230390116.png
hatta bunun birini nasıl iptal edipparayı geri alacaz :D

Eminmisin kardeşim kendi microsoft uygulamasındanmı aldın yoksa bir siteden felanmı.
kendi uygulamasından ya

Top Bottom