Neler Yeni

Xbox game pass alınır mı?(anket)

Xbox game pass almaya değer mi?

• Kessinlikle!

Oylar: 30 71.4%
  • Olabilir

Oylar: 9 21.4%
  • Belki

Oylar: 2 4.8%
  • Değmez

Oylar: 0 0.0%
  • Asla!

Oylar: 1 2.4%

• Oy kullanan toplam üye
    42
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Hulusi Akyol
Bildiğiniz gibi xbox game pass e EA playide dahil etti sistemim iyi fakat oyunlara 150-200-300+ gibi fiyatlar ayıramayacağım için pek fazla hikayeli kaliteli yüksek bütçeli oyunları oynayamıyorum korsan oyunada girmek istemediğim için böyle bir şey bana ilaçmış gibi geldi sizce değer mi aylık 30 TL'ye

ygtcntpl

80+ Bronze
Yanlış anlama ama bu konuyu açman bile hata, xbox game pass Türkiye şartlarında ki bir ülke için büyük nimet.

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
Bildiğiniz gibi xbox game pass e EA playide dahil etti sistemim iyi fakat oyunlara 150-200-300+ gibi fiyatlar ayıramayacağım için pek fazla hikayeli kaliteli yüksek bütçeli oyunları oynayamıyorum korsan oyunada girmek istemediğim için böyle bir şey bana ilaçmış gibi geldi sizce değer mi aylık 30 TL'ye
30 TL ye alınabilecek en güzel şey olabilir açıkcası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Hulusi Akyol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış anlama ama bu konuyu açman bile hata, xbox game pass Türkiye şartlarında ki bir ülke için büyük nimet.
Oyun konusundaki açlığım ve büyük bütçeli, kaliteli, hikayeli oyun bulamadığım için üzülürken ve korsan oyunu bile denemeyi düşünürken ilaç gibi geldiğini düşğndüm tr standartlarında galiba haklıymışım.

Forumuye

80+ Bronze
3 aylığını 6TL ye alıp sömürdüğüm için daha almam ama evet iyi hizmet 😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Hulusi Akyol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 aylığını 6TL ye alıp sömürdüğüm için daha almam ama evet iyi hizmet 😀
nasıl yani?Nasıl o kadar ucuza edinebildiniz ve legal yolla mıydı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha ama tek sıkıntım depolama galiba toplam 570gb depolama alanım var ve battlefield lar,forza horizon,doom ve oynamak istediğim çoğu oyun için asla yetmeyecek gibi ne yapmamı önerirsiniz illa 1tb lik hdd şart mı(galiba almam lazım)

FB RevoltHyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Şahin Bora Kış
bende var alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Çok büyük nimet alınır.

Forumuye

80+ Bronze
nasıl yani?Nasıl o kadar ucuza edinebildiniz ve legal yolla mıydı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha ama tek sıkıntım depolama galiba toplam 570gb depolama alanım var ve battlefield lar,forza horizon,doom ve oynamak istediğim çoğu oyun için asla yetmeyecek gibi ne yapmamı önerirsiniz illa 1tb lik hdd şart mı(galiba almam lazım)
Legal yolla aldım tabii ki. Geçen sene birkaç aylık bir süre boyunca bu kampanya vardı ondan yararlandım. İlk defa GamePass alacaklara ilk 3 aylık GamePass Ultimate 6 liraydı. Şuan hem kampanyayı hem 3 aylık paketi kaldırdılar.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,403
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dostum 20-30 saat oynayacağın bir oyun için tabi ki 200 lira verilmez. Gamepass en mantıklısı. Lakin Online odaklı oyunlarda da gamepass alınmaz.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,654