❌İndirim Bitti! Xbox Game Pass Ultimate 3 Yil 1035 TL !!!! (NAYS 935/835 TL)

Sadece PC kullanıyorum şu an söylenen adımları yaparsam PCde kullanabilyor muyum 3 sene boyunca

Sadece PC kullanıyorum şu an söylenen adımları yaparsam PCde kullanabilyor muyum 3 sene boyunca
evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ultiamate dediği her 2 tarafdan da kullanabilmen anlamına geliyor

Tek nays hesabı ile 935 eğer iki farklı nays kullanılırsa 835 TL'ye geliyormuş.

Öncelikle konuyu gördüğüm video linki:

Muhtemelen nays ile daha ucuza gelir.

Yaptıklarım:
4 adet 3 aylık live gold aldım. Aboneliği yenilemeyi iptal et seçeneğini yapmanız şart değil. Yenileme kapatmadan 1 yıl alabiliyorsunuz 4x3 ten. (4x75=300)

12 tane pc game pass (bilgisayar game pass) aldım. Burada kritik nokta aboneliği yenilemeyi kapatmazsanız ilk satın alımdan sonra abonelik satın aldığınız sayfada uzat seçeneği çıkmıyor. (12x30=360 TL)

Daha sonra 11 tane konsol için game pass aldım. Abonelik yenileme kapatmanız şart değil alınabiliyor aynı satın alım sayfasından. (11x30=330 TL)

11 tane satın alma sebebimiz son bir adet game pass ultimate alıcaz.

Son olarak 1 aylık game pass ultimate alacaksınız. 45 TL. Bunu alırken zaten 2026 gözükecek. Abonelik yenileme kapatıp kapatmamak size kalmış.

Toplam ne ödedik?
300+360+330+45 toplamda 1035 TL. Nays ile ne kadara gelir bilmiyorum çünkü nays kullanmadım ben.

Kanıtlar:
585 tl kâr (y)

Size tavsiyem yeni bir gamepass hesabı açıp yapın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben buna benzer bir taktikle önceden 2.5 senelik falan almıştım 2024 Ekim ayına kadar ultimate' im var mis gibi.

3 yıl üstü mümkünse alıcam.

bende yaptım yardım eden yarışmacılara teşekkür ederim
1687363223408.png

Ben bu Nays ile yaptığım hiçbir alışverişten iade veya indirim kazanmadım. Nasıl işliyor bunun sistemi?

ben almaya çalışıyorum ama ana sayfaya atıyor ilk adımda eleniyorum nasıl yapacağım.

Ömür boyu lisans aşığı olarak abonelik sistemini hiç beğenemiyorum.

585 iyiydi ya 1000 fazla geldi bana zaten en kötü 1 yılda zaten tüm gamepass oyunlarını bitirirsin

beyler şimdi geçen hafta bitr yıllık aldım iptal mi etçem ekleme olmuyor mu

oldu tesekur ederım

Ekler

• bd28bb95-e147-40fd-882c-4fcdd0c444ec.jpg
    bd28bb95-e147-40fd-882c-4fcdd0c444ec.jpg
    159.5 KB · Hit: 90
xbox game pass veya live gold almaya çalışırken beni yine aynı sayfaya atıyor ben de alamıyorum yardımcı olur musunuz
3 aylık alsam yeterli bi yardım ediverin

Geri