Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
geçen hafta 1 yıl aldım şu an alamıyorum offff
PC için hangi abonelik almak gerekiyorTek nays hesabı ile 935 eğer iki farklı nays kullanılırsa 835 TL'ye geliyormuş.
Öncelikle konuyu gördüğüm video linki:
Muhtemelen nays ile daha ucuza gelir.
Yaptıklarım:
4 adet 3 aylık live gold aldım. Aboneliği yenilemeyi iptal et seçeneğini yapmanız şart değil. Yenileme kapatmadan 1 yıl alabiliyorsunuz 4x3 ten. (4x75=300)
12 tane pc game pass (bilgisayar game pass) aldım. Burada kritik nokta aboneliği yenilemeyi kapatmazsanız ilk satın alımdan sonra abonelik satın aldığınız sayfada uzat seçeneği çıkmıyor. (12x30=360 TL)
Daha sonra 11 tane konsol için game pass aldım. Abonelik yenileme kapatmanız şart değil alınabiliyor aynı satın alım sayfasından. (11x30=330 TL)
11 tane satın alma sebebimiz son bir adet game pass ultimate alıcaz.
Son olarak 1 aylık game pass ultimate alacaksınız. 45 TL. Bunu alırken zaten 2026 gözükecek. Abonelik yenileme kapatıp kapatmamak size kalmış.
Toplam ne ödedik?
300+360+330+45 toplamda 1035 TL. Nays ile ne kadara gelir bilmiyorum çünkü nays kullanmadım ben.
Kanıtlar:
1 ay 30tlTek nays hesabı ile 935 eğer iki farklı nays kullanılırsa 835 TL'ye geliyormuş.
Öncelikle konuyu gördüğüm video linki:
Muhtemelen nays ile daha ucuza gelir.
Yaptıklarım:
4 adet 3 aylık live gold aldım. Aboneliği yenilemeyi iptal et seçeneğini yapmanız şart değil. Yenileme kapatmadan 1 yıl alabiliyorsunuz 4x3 ten. (4x75=300)
12 tane pc game pass (bilgisayar game pass) aldım. Burada kritik nokta aboneliği yenilemeyi kapatmazsanız ilk satın alımdan sonra abonelik satın aldığınız sayfada uzat seçeneği çıkmıyor. (12x30=360 TL)
Daha sonra 11 tane konsol için game pass aldım. Abonelik yenileme kapatmanız şart değil alınabiliyor aynı satın alım sayfasından. (11x30=330 TL)
11 tane satın alma sebebimiz son bir adet game pass ultimate alıcaz.
Son olarak 1 aylık game pass ultimate alacaksınız. 45 TL. Bunu alırken zaten 2026 gözükecek. Abonelik yenileme kapatıp kapatmamak size kalmış.
Toplam ne ödedik?
300+360+330+45 toplamda 1035 TL. Nays ile ne kadara gelir bilmiyorum çünkü nays kullanmadım ben.
Kanıtlar:
Zam geleceği için 3 yıllık alıyor herkes.1 ay 30tl
36 ayı 1080 TL yapıor zaten
game pass ultimateden bahsediyoruz 45tl1 ay 30tl
36 ayı 1080 TL yapıor zaten
sureklı ay olarak alabirmiyiz yoksa 3 yılıık ancak bu sekilde mi alınıyorZam geleceği için 3 yıllık alıyor herkes.
yeni gelecek oyunların cogu gamepass te olacak gelecek oyun çokAlinir alinmasina da, daha önce 2 yillik vardi,belki 6 ay boyunca girmediğim de oldu, gamepass te oyun yokki dogru düzgün
Hocam öyle bi iyilik yaparsanız beni alıntılayın ana mesaja ekleyelim.Anlamayanlara power point sunumu hazırlanır