Reis yapabildin mi ? iptalden sonraKanka ben ultimate yeni almıştım iptal ettik 12 aylık live gold da iptal oldu. Müşteri hizmetlerini arıyorum ingilizce konuşan biri çıkıyor. Nasıl TR müşteri hizmetine denk getireceğim la
1 kere yaptım bu olayı bugün duyunca bir daha iptal ettim mhizmetlerini aradım onlarda yabancu sdfsfReis yapabildin mi ? iptalden sonra
Şöyle olabilir belki ;dostlar ben zamanında 2x 12 ay gold + 1x ultimate abonelik alıp 25 ay kullanmıştım şimdi bu yöntemle tek tek gold+konsol+pc almak yerine direk 12x 3 ay gold +1x ultimate alsak olmuyormu?
Eğer giden parayı dert etmeyeceksen, sana tavsiyem alıp geçmek.Dostlar bu yöntemle GamePass almalımıyım, çok oyun da oynamıyorum. Zamdan önceki son çıkış gibi de bence de.
Hocam hallettin mi1 kere yaptım bu olayı bugün duyunca bir daha iptal ettim mhizmetlerini aradım onlarda yabancu sdfsf
ariyorum ariyorum yabancı temsilciler denk geliyor. türk gelse halledicez hemen de yarın hallederim büyük ihityimalleArkadaşlar 1 yılı 3 yıl yapmaya bilen yok mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam hallettin mi
Hocam hiçmi ingilizceniz yok ya valla zam gelecek 1 yılla kalıcamariyorum ariyorum yabancı temsilciler denk geliyor. türk gelse halledicez hemen de yarın hallederim büyük ihityimalle