❌İndirim Bitti! Xbox Game Pass Ultimate 3 Yil 1035 TL !!!! (NAYS 935/835 TL)

geçen hafta 1 yıl aldım şu an alamıyorum offff

Tek nays hesabı ile 935 eğer iki farklı nays kullanılırsa 835 TL'ye geliyormuş.

Öncelikle konuyu gördüğüm video linki:

Muhtemelen nays ile daha ucuza gelir.

Yaptıklarım:
4 adet 3 aylık live gold aldım. Aboneliği yenilemeyi iptal et seçeneğini yapmanız şart değil. Yenileme kapatmadan 1 yıl alabiliyorsunuz 4x3 ten. (4x75=300)

12 tane pc game pass (bilgisayar game pass) aldım. Burada kritik nokta aboneliği yenilemeyi kapatmazsanız ilk satın alımdan sonra abonelik satın aldığınız sayfada uzat seçeneği çıkmıyor. (12x30=360 TL)

Daha sonra 11 tane konsol için game pass aldım. Abonelik yenileme kapatmanız şart değil alınabiliyor aynı satın alım sayfasından. (11x30=330 TL)

11 tane satın alma sebebimiz son bir adet game pass ultimate alıcaz.

Son olarak 1 aylık game pass ultimate alacaksınız. 45 TL. Bunu alırken zaten 2026 gözükecek. Abonelik yenileme kapatıp kapatmamak size kalmış.

Toplam ne ödedik?
300+360+330+45 toplamda 1035 TL. Nays ile ne kadara gelir bilmiyorum çünkü nays kullanmadım ben.

Kanıtlar:
PC için hangi abonelik almak gerekiyor

Tek nays hesabı ile 935 eğer iki farklı nays kullanılırsa 835 TL'ye geliyormuş.

Öncelikle konuyu gördüğüm video linki:

Muhtemelen nays ile daha ucuza gelir.

Yaptıklarım:
4 adet 3 aylık live gold aldım. Aboneliği yenilemeyi iptal et seçeneğini yapmanız şart değil. Yenileme kapatmadan 1 yıl alabiliyorsunuz 4x3 ten. (4x75=300)

12 tane pc game pass (bilgisayar game pass) aldım. Burada kritik nokta aboneliği yenilemeyi kapatmazsanız ilk satın alımdan sonra abonelik satın aldığınız sayfada uzat seçeneği çıkmıyor. (12x30=360 TL)

Daha sonra 11 tane konsol için game pass aldım. Abonelik yenileme kapatmanız şart değil alınabiliyor aynı satın alım sayfasından. (11x30=330 TL)

11 tane satın alma sebebimiz son bir adet game pass ultimate alıcaz.

Son olarak 1 aylık game pass ultimate alacaksınız. 45 TL. Bunu alırken zaten 2026 gözükecek. Abonelik yenileme kapatıp kapatmamak size kalmış.

Toplam ne ödedik?
300+360+330+45 toplamda 1035 TL. Nays ile ne kadara gelir bilmiyorum çünkü nays kullanmadım ben.

Kanıtlar:
1 ay 30tl
36 ayı 1080 tl yapıor zaten

teşekkürler

Alinir alinmasina da, daha önce 2 yillik vardi,belki 6 ay boyunca girmediğim de oldu, gamepass te oyun yokki dogru düzgün

Bazı arkadaşlar giriş sayfasında atıyor yazmış, çerezleri temizleyip deneyin.

Normalde 3 yıllık ultimate 1620 tl felan yapıyor. 2 ayrı nays ile yarısı oluyormuş bu hesapla. Zaten oynamıyorum deyip almayabilirsiniz tabi ama şöyle düşünelim yeni bir oyun çıktığında yaklaşık 1000 tl oluyor. Geç eklense bile ultimate kütüphanesine o oyuna sahip olacaksınız böyle düşünmek lazım.

Anlamayanlara power point sunumu hazırlanır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,339
Üyeler
186,607
Son üye
0Beyza1
Geri