YazılımKafa
80+ Silver
Nays indirimi güzel oldu
Nays indirimi güzel oldu
Kanka 3 yıllık ultimate pass sahibi oluyorsun oto ödemeyi kapattıysan sorun yok. 3 yıl ultimate hayırlı olsun.Şimdi beyler 3 yıllık sonunda ultimate pass aldık diyelim. 3 yıl ultimate pass sahibi mi olduk yoksa sürekli oto ödeme yapcak mıyız? Ben oto ödemeyi kapadım.
Nasıl ödeme yapıyoruz nays ileNays indirimi güzel oldu
Hesabın varsa zaten sana sanal kart tanımlıyor. O kartla ödüyorsun, sonra kampanya ya göre sana geri ödeme yapıyor. Mesela xbox için %20 geri ödeme kampanyası var. 100₺ ye kadar geri ödüyor. Yani 3 yıllık alırsan 585 ödeyip 100 geri alıyorsun. 2 yıllık alırsan 405 ödüyorsun 80 geri veriyorNasıl ödeme yapıyoruz nays ile
Eyw knk saolasınHesabın varsa zaten sana sanal kart tanımlıyor. O kartla ödüyorsun, sonra kampanya ya göre sana geri ödeme yapıyor. Mesela xbox için %20 geri ödeme kampanyası var. 100₺ ye kadar geri ödüyor. Yani 3 yıllık alırsan 585 ödeyip 100 geri alıyorsun. 2 yıllık alırsan 405 ödüyorsun 80 geri veriyor
Rica ederim dostum. Alacaksan hayırlı olsun . İyi akşamlar dilerimEyw knk saolasın
Aldım kral nays ile %20 geri gelsinRica ederim dostum. Alacaksan hayırlı olsun . İyi akşamlar dilerim
Hayırlı olsun. Bende bugün aldım , geri ödemeyi bekliyorumAldım kral nays ile %20 geri gelsin
FixlendiYöntem devam ediyor mu?