Bu metot hala güncel mi? Ona göre 2-3 gün içerisinde yapmayı düşünüyorum da.
Eyvallah dostum. Bende deneyeceğimTrden alıp vpn ve game pass uygulama/sitesini aynı ülkeye bağladım ben.
Yıllık 180+45 2 yıllık 405 3 yıllık 585₺. Nays ile de %20 geri ödeme oluyor. En fazla 100₺ ödüyor. Yani 405/5=81 405-81=324₺Nays ile yaparsak 2 ve 3 yıllık ne kadara geliyor peki?
GelmezCOD oyunları game passe gelir mi sizce? Geleceklerse alabilirim
Hocam bunu bir yıllık alıp ultimate e çevirdikten sonra uzatabiliyor muyum tekrar?Arkadaşlar bugün denedim yöntem çalışıyor. 2. 12 aylık satın almada sorun yaşadım. 12 ay uzatma çıkmıyordu onu da şöyle çözüyorsunuz; 1 yıllık altıktan sonra gizli sekme ile açın tekrar giriş yapın önce 1 ay uzat- ödemeye geç- iptal et > 3 ay uzat - ödemeye geç - iptal et > sonra 12 ay uzatma çıkıyor. Uzat ve 1 kere daha tekrala ediyo 3 yıl. Sonra gamepass ultimate alın
Ben denemedim ama başka bi sayfada okudum, Ultimate çevrildikten sonra uzatılmıyor dediler.Hocam bunu bir yıllık alıp ultimate e çevirdikten sonra uzatabiliyor muyum tekrar?
Başka web tarayicisindan deneBeyler ben bu işlemi pc için yapamadım. Ne yaptıysam da sürekli pc için 1 aylık katıl çıkıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
6 yıllık alınır sanırım ama ultimate sadece max 3 yıllık geçerli oluyor öyle okudum alırken.alıyorum ya şimdi bi 3 yıllık. 6 yıl alamıyormuyuz 3+3
Hayırlı olsun öncellikle naysla mi aldinBeyler sanırım oldu. Çekilen tutar ve abonelik süresi ekte.