Xbox gamepass 3 yıl 585 lira

Nays ile yaparsak 2 ve 3 yıllık ne kadara geliyor peki?

Oha bedava olm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten aylık 30 tl veriyorum sürekli direkt 3 aylık alayım zaten zam gelir buna da kesin

Bİr de ultimate miş yuh

COD oyunları game passe gelir mi sizce? Geleceklerse alabilirim
Gelmez

Son düzenleme:
Beyler ben bu işlemi pc için yapamadım. Ne yaptıysam da sürekli pc için 1 aylık katıl çıkıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

1 yıllık oluyor mu ?

Arkadaşlar bugün denedim yöntem çalışıyor. 2. 12 aylık satın almada sorun yaşadım. 12 ay uzatma çıkmıyordu onu da şöyle çözüyorsunuz; 1 yıllık altıktan sonra gizli sekme ile açın tekrar giriş yapın önce 1 ay uzat- ödemeye geç- iptal et > 3 ay uzat - ödemeye geç - iptal et > sonra 12 ay uzatma çıkıyor. Uzat ve 1 kere daha tekrarla, ediyo 3 yıl. Sonra gamepass ultimate alın :)

Arkadaşlar bugün denedim yöntem çalışıyor. 2. 12 aylık satın almada sorun yaşadım. 12 ay uzatma çıkmıyordu onu da şöyle çözüyorsunuz; 1 yıllık altıktan sonra gizli sekme ile açın tekrar giriş yapın önce 1 ay uzat- ödemeye geç- iptal et > 3 ay uzat - ödemeye geç - iptal et > sonra 12 ay uzatma çıkıyor. Uzat ve 1 kere daha tekrala ediyo 3 yıl. Sonra gamepass ultimate alın :)
Hocam bunu bir yıllık alıp ultimate e çevirdikten sonra uzatabiliyor muyum tekrar?

Hocam bunu bir yıllık alıp ultimate e çevirdikten sonra uzatabiliyor muyum tekrar?
Ben denemedim ama başka bi sayfada okudum, Ultimate çevrildikten sonra uzatılmıyor dediler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Ekran Alıntısı.PNG

Beyler sanırım oldu. Çekilen tutar ve abonelik süresi ekte.

alıyorum ya şimdi bi 3 yıllık. 6 yıl alamıyormuyuz 3+3
6 yıllık alınır sanırım ama ultimate sadece max 3 yıllık geçerli oluyor öyle okudum alırken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,288
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri