Neler Yeni

Xbox gamepass alınır mı

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
Bunu yaparak bedavaya 3 aylık alabilirsin.

Anduril

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Serhan Subaşı
Alınmaz olur mu hiç? Dünyanın oyunu var içinde ve yeni çıkan oyunlar da geliyor. Kesinlikle dünyanın en mantıklı aboneliği.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,208
İsim
Oğuz Oğuz
Sorman hata

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Eğer üyeliğinizi uzun bir süre devam ettirecekseniz alınır, niye alınmasın. Ama bir aylığına alıp sonra devam ettirmeyecekseniz ve sadece Forza gibi ilerlemeli oyun oynayacaksanız bence almayın. Konularda gördüğüm kadarıyla üyelik bitiminde ilerleme de kayboluyormuş. (YANLIŞ BİLGİ, ÖYLE BİR ŞEY YOKMUŞ)

Son düzenleme:

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Şu konudan 3 aylık ücretsiz almaya çalışın. Veya 1 aylığına da olsa ücretsiz deneme şansınız varsa deneyin. Daha sonra alıp almama fikri kafanızda daha da netleşir.

Scaredy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
x x
Arkadasla ben Xbox gamepass den Steam gibi bir olay yapmayacak isen olur. Ben kullanıyorum gayet memnunum. Geri donup oynamayacagim hikayeli oyunları oynuyorum Yakuza serisi gibi. Ayrıca online oyun olarak da forza falan var. Eş geçmeyin derim.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Çok sıkıntılı bir platform iyi güzel de derdi Bi türlü bitmiyor.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Eğer üyeliğinizi uzun bir süre devam ettirecekseniz alınır, niye alınmasın. Ama bir aylığına alıp sonra devam ettirmeyecekseniz ve sadece Forza gibi ilerlemeli oyun oynayacaksanız bence almayın. Konularda gördüğüm kadarıyla üyelik bitiminde ilerleme de kayboluyormuş.
Üyeliğin bitince ilerlemen kaybolmaz.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Üyeliğin bitince ilerlemen kaybolmaz.
Bir kişi daha bu tarz bir konu açmıştı ve birkaç kişi üyelik bitimi sonrası ilerleme gidiyor, demişti. Demek ki yanlış bilgi vermişler. Teşekkürler düzeltmeniz için.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Bir kişi daha bu tarz bir konu açmıştı ve birkaç kişi üyelik bitimi sonrası ilerleme gidiyor, demişti. Demek ki yanlış bilgi vermişler. Teşekkürler düzeltmeniz için.
Öyle saçma bir şey olabilir mi? Düşünsene 1 aylığına para toparlayamıyorsun ve üyeliğin bitiyor. Tekrar üyelik aldığında oyuna baştan mı başlayacaksın?

Top Bottom