Alınır.Alınır mı
Arkadasla ben Xbox gamepass den Steam gibi bir olay yapmayacak isen olur. Ben kullanıyorum gayet memnunum. Geri donup oynamayacagim hikayeli oyunları oynuyorum Yakuza serisi gibi. Ayrıca online oyun olarak da forza falan var. Eş geçmeyin derim.Alınır mı
Üyeliğin bitince ilerlemen kaybolmaz.Eğer üyeliğinizi uzun bir süre devam ettirecekseniz alınır, niye alınmasın. Ama bir aylığına alıp sonra devam ettirmeyecekseniz ve sadece Forza gibi ilerlemeli oyun oynayacaksanız bence almayın. Konularda gördüğüm kadarıyla üyelik bitiminde ilerleme de kayboluyormuş.
Bir kişi daha bu tarz bir konu açmıştı ve birkaç kişi üyelik bitimi sonrası ilerleme gidiyor, demişti. Demek ki yanlış bilgi vermişler. Teşekkürler düzeltmeniz için.Üyeliğin bitince ilerlemen kaybolmaz.
Öyle saçma bir şey olabilir mi? Düşünsene 1 aylığına para toparlayamıyorsun ve üyeliğin bitiyor. Tekrar üyelik aldığında oyuna baştan mı başlayacaksın?Bir kişi daha bu tarz bir konu açmıştı ve birkaç kişi üyelik bitimi sonrası ilerleme gidiyor, demişti. Demek ki yanlış bilgi vermişler. Teşekkürler düzeltmeniz için.