Xbox gamepass alınır mı

Bunu yaparak bedavaya 3 aylık alabilirsin.

Alınmaz olur mu hiç? Dünyanın oyunu var içinde ve yeni çıkan oyunlar da geliyor. Kesinlikle dünyanın en mantıklı aboneliği.

Sorman hata

Eğer üyeliğinizi uzun bir süre devam ettirecekseniz alınır, niye alınmasın. Ama bir aylığına alıp sonra devam ettirmeyecekseniz ve sadece Forza gibi ilerlemeli oyun oynayacaksanız bence almayın. Konularda gördüğüm kadarıyla üyelik bitiminde ilerleme de kayboluyormuş. (YANLIŞ BİLGİ, ÖYLE BİR ŞEY YOKMUŞ)

Son düzenleme:
Şu konudan 3 aylık ücretsiz almaya çalışın. Veya 1 aylığına da olsa ücretsiz deneme şansınız varsa deneyin. Daha sonra alıp almama fikri kafanızda daha da netleşir.

Arkadasla ben Xbox gamepass den Steam gibi bir olay yapmayacak isen olur. Ben kullanıyorum gayet memnunum. Geri donup oynamayacagim hikayeli oyunları oynuyorum Yakuza serisi gibi. Ayrıca online oyun olarak da forza falan var. Eş geçmeyin derim.

Çok sıkıntılı bir platform iyi güzel de derdi Bi türlü bitmiyor.

Eğer üyeliğinizi uzun bir süre devam ettirecekseniz alınır, niye alınmasın. Ama bir aylığına alıp sonra devam ettirmeyecekseniz ve sadece Forza gibi ilerlemeli oyun oynayacaksanız bence almayın. Konularda gördüğüm kadarıyla üyelik bitiminde ilerleme de kayboluyormuş.
Üyeliğin bitince ilerlemen kaybolmaz.

Üyeliğin bitince ilerlemen kaybolmaz.
Bir kişi daha bu tarz bir konu açmıştı ve birkaç kişi üyelik bitimi sonrası ilerleme gidiyor, demişti. Demek ki yanlış bilgi vermişler. Teşekkürler düzeltmeniz için.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Bir kişi daha bu tarz bir konu açmıştı ve birkaç kişi üyelik bitimi sonrası ilerleme gidiyor, demişti. Demek ki yanlış bilgi vermişler. Teşekkürler düzeltmeniz için.
Öyle saçma bir şey olabilir mi? Düşünsene 1 aylığına para toparlayamıyorsun ve üyeliğin bitiyor. Tekrar üyelik aldığında oyuna baştan mı başlayacaksın?

Geri