XBOX gamepass alınır mı ?

HzMensi

80+
Reaksiyon skoru
29
Şuan için Xbox gamepass almaya değer mi ya da başka bir öneriniz var mı? Teşekkürler

Hala değer aslında. Her ne kadar pahalı da olsa değer. İçindeki oyunlar çok kaliteli.

Oyun fiyatlarına bak bi, sonra düşün alınır mı :D. Muhtemelen almanın en mantıklısı olduğunu görürsün. Güncel oyunların tanesi 800-1000 TL olmuş yani, kaç yıllık oyunlar bile 400-500 TL.

Oyun fiyatlarına bak bi, sonra düşün alınır mı :D. Muhtemelen almanın en mantıklısı olduğunu görürsün. Güncel oyunların tanesi 800-1000 TL olmuş yani, kaç yıllık oyunlar bile 400-500 TL.
😂😂 Bende onlara baktım vallahi çok pahalılar özellikle dolar kuru üzerine geçince Steam daha pahalı destek için teşekkürler sadece bir akıl alıyım dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hala değer aslında. Her ne kadar pahalı da olsa değer. İçindeki oyunlar çok kaliteli.
Eyvallah ustam sağolasın geç gördüm

Son düzenleme:
Şuan için Xbox gamepass almaya değer mi ya da başka bir öneriniz var mı? Teşekkürler
gamepass alınıcaksa ultimate ve uzun süreli alınmalı maglesef ülkemizde her ürüne anormal fayiş zamlar geldigi için pass ultimate 3 yıl alıp 7400 tl ye yani 3 tane tam oyun parasına 3 yıl boyunca oynamak daha avantajlı daha ucuz

Geri