SilahsızKuvvet☪
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,079
Oyun Önerilerinizi bekliyorum Çok Hikayeli Oynamadığım için bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Denemek istiyorum bakıcam biHades forzaH5 ve Halo infinite
Bende yeni başladım senin gibi.
Benim ki İmzada yazıyor bence yeni nesil oyunlar için yeterli. Titanfall 2 yi öneriyorlardı bunu söyleyebilirim sana. Apex Legends'in Hikayeli oyunu gibi düşünSisteminizin bir tık iyi olması gerekiyor tat almanız için bence
Mobilde olduğum için göremedimBenim ki İmzada yazıyor bence yeni nesil oyunlar için yeterli. Titanfall 2 yi öneriyorlardı bunu söyleyebilirim sana. Apex Legends'in Hikayeli oyunu gibi düşün
gamepass ile ea play de geliyor star wars jedi fallen order bakabilirsin daha 2 hafta önce 1.5 günde bitirdim 16 saat filan sürdü bende çok zevkliydi bir deneOyun Önerilerinizi bekliyorum Çok Hikayeli Oynamadığım için bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Denerim hocam sağolun önerileriniz içingamepass ile ea play de geliyor star wars jedi fallen order bakabilirsin daha 2 hafta önce 1.5 günde bitirdim 16 saat filan sürdü bende çok zevkliydi bir dene
ha battlefield lara bakabilirsin aslında cok oyun var ya öneri vermek harbi zor amaOyun Önerilerinizi bekliyorum Çok Hikayeli Oynamadığım için bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim