Hocam sıfır kapalı paket.ne yapmalıyım sizce?Genel olarak çıkmaz ama ne kadar garantisi olduğunu sorgulaman lazım.
Kapalı ise sorun olmaz.Hocam sıfır kapalı paket.ne yapmalıyım sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani daha garantisi bile başlamamış.
Hocam birde adam dediki bunu microsoft garantisinr kaydetmen lazım ki 2 yıl garantisi başlasın.o olay nasıl oluyor?Microsoft tan garantisine bakabilirsin 1-2 ay önceden başlamış olabilir ben aldığımda öyleydi fatura tarihi önemli.
Cihazın arka kısmındaki seri numarası ile müşteri hizmetlerini arayıp kayıt yaptırabilirsin.Arkadaşlar bi ilan buldum arkadaşa hediye gelmiş.garanti belgesi falan herşeyi tam fakat faturası yok hediye olduğu için. Garantide falan sorun çıkarmı ?
Hocam ben şimdi xbox ı kurucam.Cihazın arka kısmındaki seri numarası ile müşteri hizmetlerini arayıp kayıt yaptırabilirsin.
Ondan sonra micrsosoft hesabıma ekliyince direk garantisi başlıycak dimi(hocam birde bilgisizligimin kusuruna bakmayın ilk defa xbox alıyorum)eğer fatura yoksa garantide birkaç ay sapma olabiliyor bendeki cihaz öyle.faturasıda varda uğraşmadım düzeltmeye.kapalı kutuysa al geç çok detaylara takılma.
Hocam arkadaş bi yarışmadan kazanmış.sıfır açılmamış kutu.daha garantisi bile başlamamış.garanti belgesi flan herşeyi tam fakat faturası yok yarışmadan kazandığı için. Sorun olur mu?Xbox sries s mi ? Cihaz açılmadıysa sıfırsa alabilirsin
Olmaz bazıları fatura sorabiliyorHocam arkadaş bi yarışmadan kazanmış.sıfır açılmamış kutu.daha garantisi bile başlamamış.garanti belgesi flan herşeyi tam fakat faturası yok yarışmadan kazandığı için. Sorun olur mu?