Neler Yeni

Xbox one mi Ps4 mü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Muhammed
Instagram
sadolationn
Bence Xbox nedeni ise daha ucuz ve daha güclü olmasıdır.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Ben de Xbox öneririm eğer PC yoksa. PC olda bile Xbox derim gerçi, zaten bir Xbox fanboyu sayılırım Xbox 360 döneminden beri. PS de özel oyunlar var iyi hoş ama 500₺, Xbox ta ise gamepass diye bir nimet var aylık bir ücret ile RDR2 bile oynanabiliyorsun daha ne olsun. Ayrıca Xbox One X en güçlü ve tek gerçek 4K yı sunan konsoldur.

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Bu bence uzun uzadıya konuşulucak bir konu;
Not: Karşılaştırmayı slim modeller üzerinden yaptım.
  • PS4 kol bakımından XBOX’ı geçer, XBOX’ın kolu pilli, dokunmatik yüzeyi ve ışığı yok.
  • XBOX’ın tasarımı bence daha güzel.
  • PS4’ün exclusive oyunları daha güzel.
  • XBOX’da GamePass ayrıcalığı var. Fiyat: 29.99₺/ay yaklaşık 100 oyuna ücretsiz erişim.
  • XBOX daha ucuz.
  • XBOX Microsoft’un iken PS4 Sony’nin, dolayısılığıyla XBOX’ı Windows 10’unla eşleyebilirsin.
  • Kitle açısından PS4 daha yaygın, oyun konsolu olan arkadaşlarının çoğunda muhtemelen PS4 var.
  • XBOX daha güçlü performans sunuyor.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,259
İsim
Fatih
PS4 Slim kullanıcısıyım. Xbox hiç kullanmadım ama performans olarak One S e kıyasla daha iyi galiba. Online oyunlarda Xbox'a göre PS'te Türk oyuncu ile karşılaşma olasılığın daha yüksek. Oyun fiyatları pahalı ama exclusive oyun bakımından kesinlikle PS. Ama her ne kadar bir kesim tarafından kabul görmese de indirimler devam ediyor. Fifa 20 400 küsür tl den 120 tl ye düşmüş mesela. Ama sen gidip pc de kullanıyorum oyunları orada da oynarım dersen zaten Xbox alman gerekir. Ayrıca Game Pass var Xboxta ve gayet güzel oyunları var. PS'te öyle bir özellik yok ama yakında getireceğini düşünüyorum

Top Bottom