Xbox One S alınır mı?

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,862
Eski ekran kartımı ve PS3'ümü satıp ekran kartımı upgrade etmeyi düşünüyordum fakat PC'yi pek fazla oyun amacıyla kullanmıyorum.
Sizce Xbox One S almak mantıklı mı? Xbox serilerini pek bilmiyorum, alınabilir olanlar hangisidir?

Fiyat ? 2.el mi sıfır mı ?

Fiyat ? 2.el mi sıfır mı ?
Pek araştırmadım, ikinci el mi almak daha mantıklı? Sıfır mı? Cidden PS'ler hakkında az da olsa bilgim var fakat Xbox için ne kadar verilir, sıfır mı ikinci el mi bilmiyorum. Öneriniz nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Barış Yalçın

@isikt11 bilgin var mı? PS4 oyunlarına pek para vermek istemiyorum. Xbox One S önerir misin?

Son düzenleme:
@isikt11 bilgin var mı? PS4 oyunlarına pek para vermek istemiyorum. Xbox One S önerir misin?
One S'de alınabilir. Oyuna verecek bütçen yoksa Gamepass senin için gayet iyi bir yöntem. Fakat bütçen yetiyorsa One X öneririm.

Ama pek piyasasını bilmiyorum. Fiyatlar hakkında yorum yapamam.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
One S'de alınabilir. Oyuna verecek bütçen yoksa Gamepass senin için gayet iyi bir yöntem. Fakat bütçen yetiyorsa One X öneririm.

Ama pek piyasasını bilmiyorum. Fiyatlar hakkında yorum yapamam.
Teşekkürler.

Pek araştırmadım, ikinci el mi almak daha mantıklı? Sıfır mı? Cidden PS'ler hakkında az da olsa bilgim var fakat Xbox için ne kadar verilir, sıfır mı ikinci el mi bilmiyorum. Öneriniz nedir?

@Barış Yalçın

One x öneririm bende one s in ömrü 1 2 yıla dolacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,943
Üyeler
188,184
Son üye
Yege
Geri