Fiyat baya güzel alınabilir,Garantisi varmıydı ürünün ? birde almadan önce birkaç kontrol yapman daha iyi olur.Merhabalar xbox one s alınır mı? sizce 1tb sd virişi var faturası ve kutusu yokvmuş 1500TL yazmış adam
Oyunlar normal steam göre pahalı değilmi baya ama 1500tl çoğu şeyi açıyo pc toplssan açmsz o yanı iyione s kullanıyorum butcene gore alınabilir sormak istediğin soru varsa sorabilirsin
aynen oyunlar pahalı ama ben de dahil olmak uzere çogu kısı xbox game pass kullanıyor nedir game pass dersen 100 den fazla oyunu 30 tl vererek oynayabiliyorsun 1 ay içindeOyunlar normal steam göre pahalı değilmi baya ama 1500tl çoğu şeyi açıyo pc toplssan açmsz o yanı iyi
ben game pass kullanmam ya alsam aylık para veremem yaniaynen oyunlar pahalı ama ben de dahil olmak uzere çogu kısı xbox game pass kullanıyor nedir game pass dersen 100 den fazla oyunu 30 TL vererek oynayabiliyorsun 1 ay içinde
FH5 Series S üzerinde 30fps çalışacaktı one s nasıl 60 çalıştırsın ?Alabilirsin hala kullanıyorum ve fh5 i 60fps oynatacak fh6 çıkana kadar güncelleme desteği kesilir gibi duruyor
Series s üzerinde directx rtx ile 30 FPS diye biliyorum, forza horizon 5 60 FPS oynatacak Xbox one s de. Sistem gereksinimleri felan fh4 ile aynıFH5 Series S üzerinde 30fps çalışacaktı one s nasıl 60 çalıştırsın ?