Xbox one s alınır mı?

hard rp

80+ Silver
Reaksiyon skoru
596
Merhabalar xbox one s alınır mı? sizce 1tb sd virişi var faturası ve kutusu yokvmuş 1500TL yazmış adam

one s kullanıyorum butcene gore alınabilir sormak istediğin soru varsa sorabilirsin

one s kullanıyorum butcene gore alınabilir sormak istediğin soru varsa sorabilirsin
Oyunlar normal steam göre pahalı değilmi baya ama 1500tl çoğu şeyi açıyo pc toplssan açmsz o yanı iyi

Oyunlar normal steam göre pahalı değilmi baya ama 1500tl çoğu şeyi açıyo pc toplssan açmsz o yanı iyi
aynen oyunlar pahalı ama ben de dahil olmak uzere çogu kısı xbox game pass kullanıyor nedir game pass dersen 100 den fazla oyunu 30 tl vererek oynayabiliyorsun 1 ay içinde

aynen oyunlar pahalı ama ben de dahil olmak uzere çogu kısı xbox game pass kullanıyor nedir game pass dersen 100 den fazla oyunu 30 TL vererek oynayabiliyorsun 1 ay içinde
ben game pass kullanmam ya alsam aylık para veremem yani

Alabilirsin hala kullanıyorum ve fh5 i 60fps oynatacak🙂 fh6 çıkana kadar güncelleme desteği kesilir gibi duruyor 😔

FH5 Series S üzerinde 30fps çalışacaktı one s nasıl 60 çalıştırsın ?:D
Series s üzerinde directx rtx ile 30 FPS diye biliyorum, forza horizon 5 60 FPS oynatacak Xbox one s de. Sistem gereksinimleri felan fh4 ile aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,685
Üyeler
189,310
Son üye
Dualix
Geri