Kutulu oyun oynarım diyorsanız Xbox one s 500gb. Kutulu oyun almam dijital oynarım diyorsanız tabii ki All Digital 1 TB.Beyler Xbox one s 500gb mi yoksa all digital 1tb versiyonumu aynı fiyat. Tamamen eşit
Dostum kimi oyun dijitalde daha ucuz ama bir kaç oyun kutulu daha ucuz yani bilemedim karar veremedim mesela rdr2 nin kurulusu daha ucuz aynı şekilde fifanınKutulu oyun oynarım diyorsanız Xbox one s 500gb. Kutulu oyun almam dijital oynarım diyorsanız tabii ki All Digital 1 TB.
O halde Xbox One S 500 GB'lık versiyonunu almak durumundasınız. All Digital de kutulu oyun kullanamazsınız çünkü.Dostum kimi oyun dijitalde daha ucuz ama bir kaç oyun kutulu daha ucuz yani bilemedim karar veremedim mesela rdr2 nin kurulusu daha ucuz aynı şekilde fifanın
Peki şuan rdr2 game Pass ya var ya o her ay değişiyor mu?All Digital tercih ederdim ben. Hem Türkiyede kutulu oyunlardan alınan vergilerden dolayı hem de gamepass ve ea access gibi nimetler varken kutulu oyuna gerek yok bence. He tabi normal sürümüne göre çok daha ucuz olursa, aynı fiyata noramlini tercih edin.
Oyunların GamePass ile ne kadar süreli anlaştıklarına bağlı bir olay. RDR bu ay varsa diğer ay olmayabilir. Ya da herhangi bir oyun.Peki şuan rdr2 game Pass ya var ya o her ay değişiyor mu?
Her ay değil, uzunca bi süre duruyor -belki aylar belki yıllar- ama elinde sonunda gidiyor.Peki şuan rdr2 game Pass ya var ya o her ay değişiyor mu?
Peki rdr2 ne zaman bitiyor bu bellimi şuan bide rdr2 de pass tan indirdim ve süresi bitti diyelim sonra satın aldım ilerlemelerim kalıyor muOyunların GamePass ile ne kadar süreli anlaştıklarına bağlı bir olay. RDR bu ay varsa diğer ay olmayabilir. Ya da herhangi bir oyun.
Evet ilerlemeniz kalıyor. RDR2 Ne zaman biter belli değil.Peki rdr2 ne zaman bitiyor bu bellimi şuan bide rdr2 de pass tan indirdim ve süresi bitti diyelim sonra satın aldım ilerlemelerim kalıyor mu