Müslüm Gürses
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,063
Bu 2 konsol için düşünceleriniz neler tercihiniz hangisi olurdu?
PS5 daha iyidir çünkü hem oyun ve tanınma olarak ps5 daha tercih edilir ama düşük fiyat veya biraz daha fazla performans için xbox tercih ederdimBu 2 konsol için düşünceleriniz neler tercihiniz hangisi olurdu?
Bak şimdi şöyle düşün Xbox platformunda Xbox Game Pass Ultimate geldi bunun içinde 100 ün 200 ün üzerinde oyun var +çevrimiçi oyun oynayabiliyorsun aylık 45 lira ilk ay 6 lira yani ps5 in exclusiveleri var ama değermi bilmiyorumPS5 daha iyidir çünkü hem oyun ve tanınma olarak ps5 daha tercih edilir ama düşük fiyat veya biraz daha fazla performans için xbox tercih ederdim
Teknik özellikler olarakda önde xbox series x ps5 tenXBOX daha iyi tasarım, game pass gibi bir sistem var.
Ama ben PS5 alırdım.
PS 5 tercihim olurdu .
Exclusive oyunlar sebebi .Bak şimdi şöyle düşün Xbox platformunda Xbox Game Pass Ultimate geldi bunun içinde 100 ün 200 ün üzerinde oyun var +çevrimiçi oyun oynayabiliyorsun aylık 45 lira ilk ay 6 lira yani ps5 in exclusiveleri var ama değermi bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teknik özellikler olarakda önde xbox series x ps5 ten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde game pass var bence xbox daha tercih edilir hem ucuz hem fırsatları çok hem biraz daha performans olarak daha iyi ps ye göre bence xbox daha tercih edilir game pass var ve ps ye göre ucuz ve performans biraz daha fazla oluyor ps tarafında ise çoğu şey pahalı xbox a göre ben xbox alırdımBak şimdi şöyle düşün Xbox platformunda Xbox Game Pass Ultimate geldi bunun içinde 100 ün 200 ün üzerinde oyun var +çevrimiçi oyun oynayabiliyorsun aylık 45 lira ilk ay 6 lira yani ps5 in exclusiveleri var ama değermi bilmiyorum
Aynen öyle dedim ya Gamepass.ea acces gibi üyelikleri var çok makul fiyatlaraBirde game pass var bence xbox daha tercih edilir hem ucuz hem fırsatları çok hem biraz daha performans olarak daha iyi ps ye göre bence xbox daha tercih edilir game pass var ve ps ye göre ucuz ve performans biraz daha fazla oluyor ps tarafında ise çoğu şey pahalı xbox a göre ben xbox alırdım