Neler Yeni

XBOX ONE X Ömrü kaç yıldır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yasin Talha
Selamlar 4 gün sonra xbox one x almak istiyorum alıcı 2 yıl kullandım diyor bende birkaç test yaptırdım adama hepsindende iyi sonuç aldı sizce alsam kaç yıl gider _??

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Seni en az 4 yıl götürür.

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Selamlar 4 gün sonra xbox one x almak istiyorum alıcı 2 yıl kullandım diyor bende birkaç test yaptırdım adama hepsindende iyi sonuç aldı sizce alsam kaç yıl gider _??
Öncelikle alabilirseniz series s alınız. Eyer one x mecburisi ise 3-4 yıl gider. Dahada fazla gidebilir fakat xbox Bi süreden sonra desteğini kesecektik bu konsolu. O yüzden series s öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yasin Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle alabilirseniz series s alınız. Eyer one x mecburisi ise 3-4 yıl gider. Dahada fazla gidebilir fakat xbox Bi süreden sonra desteğini kesecektik bu konsolu. O yüzden series s öneririm
series s almak istiyorum ama indirime girmiyor ya 3.5 e düşse gene alırım ama bence destek hemen kesilmez ekran kartı series s den daha iyi diyorlar ama işlemcisi ghz olarak daha iyi bilmiyorum ama one x alıcam gibi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yeni oyun artık pek çıkmayacak deniyor onu bilerek al. Yeni çıkan Medium oyunu eski nesile gelmedi ve MFS 2020 oyunu da gelmeyecekmiş. Ben de One X alacaktım sırf bu yüzden vazgeçtim.

Aslında konsol çok güçlü ama ona çıkacak her oyun One S modele de çıkmak zorunda olduğu için One X model kısıtlanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yasin Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni oyun artık pek çıkmayacak deniyor onu bilerek al. Yeni çıkan Medium oyunu eski nesile gelmedi ve MFS 2020 oyunu da gelmeyecekmiş. Ben de One X alacaktım sırf bu yüzden vazgeçtim.

Aslında konsol çok güçlü ama ona çıkacak her oyun One S modele de çıkmak zorunda olduğu için One X model kısıtlanıyor.
neden öyle ya sanki one s le aynı zamanda çıktı :D 2018 in konsolu diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı oyunlarda nadir oluyordu unityi unutamam ama ps4 tlou 2 yi bile kasmadan oynatıyordu .
yani oynarsın 4 yıl diyorsun

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
Niye One X alıyorsun? Eski nesile yatırım yapmak sence ne kadar mantıklı?

Series S al geç

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
neden öyle ya sanki one s le aynı zamanda çıktı :D 2018 in konsolu diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani oynarsın 4 yıl diyorsun
One X çok güçlü konsol grafik gücü Series S modelden %50 daha iyi. Tek ve en büyük sorunu One serisinden olması. Bana saçma gelse de 2013 model Xbox One konsolun çalıştıramayacağı oyunlar One X sorunsuz oynatabilecek güçte olsa da One X için de çıkamayacak.

Ben çıkar diyordum ama Medium ve MFS ile çıkmayacağından emin oldum.

Yine de 1-2 sene daha Ubisoft, EA gibi üçüncü parti firmalar oyun çıkartabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yasin Talha
Niye One X alıyorsun? Eski nesile yatırım yapmak sence ne kadar mantıklı?

Series S al geç
ama daha güçlü değil mi ? ben beklerim sıkıntı Yok XD reis 2.ci el alıyorum 2600 e birde 1 kol daha alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,021
Üyeler
165,107
Son üye
ismet8080
Top Bottom