Yasintalha429
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
Selamlar 4 gün sonra xbox one x almak istiyorum alıcı 2 yıl kullandım diyor bende birkaç test yaptırdım adama hepsindende iyi sonuç aldı sizce alsam kaç yıl gider _??
Xbox ın ömrü tahminen 6 yıldır ps4te xbox one ste 6 yıl dayandı ama önce bozulursa onu bilemem .Selamlar 4 gün sonra xbox one x almak istiyorum alıcı 2 yıl kullandım diyor bende birkaç test yaptırdım adama hepsindende iyi sonuç aldı sizce alsam kaç yıl gider _??
Öncelikle alabilirseniz series s alınız. Eyer one x mecburisi ise 3-4 yıl gider. Dahada fazla gidebilir fakat xbox Bi süreden sonra desteğini kesecektik bu konsolu. O yüzden series s öneririmSelamlar 4 gün sonra xbox one x almak istiyorum alıcı 2 yıl kullandım diyor bende birkaç test yaptırdım adama hepsindende iyi sonuç aldı sizce alsam kaç yıl gider _??
peki 4.yılda felan kasma donma başladımıXbox ın ömrü tahminen 6 yıldır ps4te xbox one ste 6 yıl dayandı ama önce bozulursa onu bilemem .
Bazı oyunlarda nadir oluyordu unityi unutamam ama ps4 tlou 2 yi bile kasmadan oynatıyordu .peki 4.yılda felan kasma donma başladımı
series s almak istiyorum ama indirime girmiyor ya 3.5 e düşse gene alırım ama bence destek hemen kesilmez ekran kartı series s den daha iyi diyorlar ama işlemcisi ghz olarak daha iyi bilmiyorum ama one x alıcam gibiÖncelikle alabilirseniz series s alınız. Eyer one x mecburisi ise 3-4 yıl gider. Dahada fazla gidebilir fakat xbox Bi süreden sonra desteğini kesecektik bu konsolu. O yüzden series s öneririm
Yeni oyun artık pek çıkmayacak deniyor onu bilerek al. Yeni çıkan Medium oyunu eski nesile gelmedi ve MFS 2020 oyunu da gelmeyecekmiş. Ben de One X alacaktım sırf bu yüzden vazgeçtim.Selamlar 4 gün sonra xbox one x almak istiyorum alıcı 2 yıl kullandım diyor bende birkaç test yaptırdım adama hepsindende iyi sonuç aldı sizce alsam kaç yıl gider _??
neden öyle ya sanki one s le aynı zamanda çıktıYeni oyun artık pek çıkmayacak deniyor onu bilerek al. Yeni çıkan Medium oyunu eski nesile gelmedi ve MFS 2020 oyunu da gelmeyecekmiş. Ben de One X alacaktım sırf bu yüzden vazgeçtim.
Aslında konsol çok güçlü ama ona çıkacak her oyun One S modele de çıkmak zorunda olduğu için One X model kısıtlanıyor.
yani oynarsın 4 yıl diyorsunBazı oyunlarda nadir oluyordu unityi unutamam ama ps4 tlou 2 yi bile kasmadan oynatıyordu .
çok yüksek ihtimalneden öyle ya sanki one s le aynı zamanda çıktı2018 in konsolu diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani oynarsın 4 yıl diyorsun
One X çok güçlü konsol grafik gücü Series S modelden %50 daha iyi. Tek ve en büyük sorunu One serisinden olması. Bana saçma gelse de 2013 model Xbox One konsolun çalıştıramayacağı oyunlar One X sorunsuz oynatabilecek güçte olsa da One X için de çıkamayacak.neden öyle ya sanki one s le aynı zamanda çıktı2018 in konsolu diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani oynarsın 4 yıl diyorsun
ama daha güçlü değil mi ? ben beklerim sıkıntı Yok XD reis 2.ci el alıyorum 2600 e birde 1 kol daha alıcamNiye One X alıyorsun? Eski nesile yatırım yapmak sence ne kadar mantıklı?
Series S al geç