Neler Yeni

Xbox one x vs ps4 slim

Sabri okay

80+ Bronze
Hayatimda hiç xbox koluna dokunmadim ps4 kolunu biliyorum xbox gamepass 45 tl her ay pahali geliyor rdr2 uncherdtad gibi oyunlar sarıyor ps4 kirdirmada var hangisini alim sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayatimda hiç xbox koluna dokunmadim ps4 kolunu biliyorum xbox gamepass 45 TL her ay pahali geliyor rdr2 uncherdtad gibi oyunlar sarıyor ps4 kirdirmada var hangisini alim sizce
Gelecekte xbox satmak zor olur gibi ps4 direk gider gibi düşünceler neler

Hayatimda hiç xbox koluna dokunmadim ps4 kolunu biliyorum xbox gamepass 45 TL her ay pahali geliyor rdr2 uncherdtad gibi oyunlar sarıyor ps4 kirdirmada var hangisini alim sizce

Xbox gamepass zam gelir 100 tl olur ve her ay vermek fatura gibi ağır ps4 oyunlarj alcsk param var maks kirdiririm

Xbox gamepass zam gelir 100 TL olur ve her ay vermek fatura gibi ağır ps4 oyunlarj alcsk param var maks kirdiririm
Birde forza horizon 4 hosuma gidiyor ps4 tarafinda god of war unchertad gibi

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
ben de konsol alma yolundayım xbox series s tercih edicem ps kollarına alışkan değilim ayrıca xbox tarafı çok cazip tekliflerle geliyor forza 4 seviyorum forza 5 çıktığında game passe gelir falan efsane olur bence

Sabri okay

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de konsol alma yolundayım xbox series s tercih edicem ps kollarına alışkan değilim ayrıca xbox tarafı çok cazip tekliflerle geliyor forza 4 seviyorum forza 5 çıktığında game passe gelir falan efsane olur bence
Xbox series s bende düşündüm gereksiz neden mi dersin. Tek xbox un çıkarttığı oyunlari veya eski oyunları oynarsin 700 tl assains creed vallaha olmuş bence al ama god of war unchertad gibi oyun oynayamassin

Sabri okay

80+ Bronze
Top Bottom