onları şarj etmek için ekstra satılan bir şey var onun ile d:pili nerede şarj edicem?
bütçe sorun değilse arkadaşın attığının yanına iki tane daha pil al bence sürekli döngü halinde kullanırsın bitme derdi olmaz 2 tanesi sürekli dolu olur bi 2li bittikçe değiştirirsin diğerleri şarjdayken devam edersinpili nerede şarj edicem?
bütçe sorun değilse arkadaşın attığının yanına iki tane daha pil al bence sürekli döngü halinde kullanırsın bitme derdi olmaz 2 tanesi sürekli dolu olur bi 2li bittikçe değiştirirsin diğerleri şarjdayken devam edersin
evet marka kaliteli zaten bence bu ürün daha mantıklı
bende 4lüsü stokta var gözüküyor hocam sepete ekleyip satın alma kısmına kadar gittim hattastok yok hocam
Hocam kaç saat gidiyor 1 şarj ile?![]()
YUES Xbox Series S/x Gamepad Şarj Standı Göstergeli Oyun Kolu Şarj Istasyonu 2 Adet Batarya Fiyatı, Yorumları - Trendyol
YUES Xbox Series S/x Gamepad Şarj Standı Göstergeli Oyun Kolu Şarj Istasyonu 2 Adet Batarya yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
2 haftadır bu ürünü kullanıyorum beklentimin baya üzerinde çıktı, önerebilirim fiyatına göre çok iyi.
pardon karıştırmışımbende 4lüsü stokta var gözüküyor hocam sepete ekleyip satın alma kısmına kadar gittim hatta