Sucuklumen42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 151
beyler max 10k civarı butcem var 2. elden almayı planlıyorum ps 4 proyla vs kıyasladıgımızda nasıl hanigisi iyi
tabii ki series sbeyler max 10k civarı butcem var 2. elden almayı planlıyorum ps 4 proyla vs kıyasladıgımızda nasıl hanigisi iyi
peki birde bu hafıza yükseltme nasıl oluyor ya mesela 512gb var ben 1tb alıp yukseltcem ve hangileri uyuyorEpey'e girip karşılaştırma yapabilirsin hocam.
Alınabilir mi dersen şahsen ben alırım zaten eski konsol değil hala oyunları açar
İçinde bilgisayarlarda bulunan disklerden oluyor onları vs değiştiriyorlar ben ps için böyle bir şey yapmıştım ama sen bilmiyorsan kurcalama derimpeki birde bu hafıza yükseltme nasıl oluyor ya mesela 512gb var ben 1tb alıp yukseltcem ve hangileri uyuyor
hic bilmiyomda bu taşınabilir harddiskler olurmu meselaİçinde bilgisayarlarda bulunan disklerden oluyor onları vs değiştiriyorlar ben ps için böyle bir şey yapmıştım ama sen bilmiyorsan kurcalama derim
hic bilmiyomda bu taşınabilir harddiskler olurmu mesela
Xbox için soruyorsan Xbox özel Seagate depolama genişletme kartları oluyor fakat gereksiz pahalılar.Usb 3.0 ile harici disk takabilirsin fakat series s özel uyumlu oyunları harici disk üzerinden oynayamassın ana diske taşıman gerekir.peki birde bu hafıza yükseltme nasıl oluyor ya mesela 512gb var ben 1tb alıp yukseltcem ve hangileri uyuyor
Kardeşim baya bir süre kullandım mükemmel bir cihaz direk yapıştır geç keyfine bakbeyler max 10k civarı butcem var 2. elden almayı planlıyorum ps 4 proyla vs kıyasladıgımızda nasıl hanigisi iyi
anladım saolunXbox için soruyorsan Xbox özel Seagate depolama genişletme kartları oluyor fakat gereksiz pahalılar.Usb 3.0 ile harici disk takabilirsin fakat series s özel uyumlu oyunları harici disk üzerinden oynayamassın ana diske taşıman gerekir.
İkinci el yerine yurtdışı ürünü alabilirsin bu bütçeye.beyler max 10k civarı butcem var 2. elden almayı planlıyorum ps 4 proyla vs kıyasladıgımızda nasıl hanigisi iyi
nerden alırımkiİkinci el yerine yurtdışı ürünü alabilirsin bu bütçeye.
Belli başlı güvenilir satıcılar var. İnternetten araştırabilirsin. Hepsiburada, Trendyol gibi yerlerde satış yapan satıcılarnerden alırımki
saolun hocam hafıza olayı kafamaa takıldı yaBelli başlı güvenilir satıcılar var. İnternetten araştırabilirsin. Hepsiburada, Trendyol gibi yerlerde satış yapan satıcılar