Xbox Series S Alınır Mı?

Reaksiyon skoru
53
Arkadaşlar forza horizon 5 gibi oyunları oynamak istiyorum fakat bilgisayar fiyatları çok pahalı o yüzden konsollara yöneldim daha çok sizce xbox game series s iyi bir fikir mi yoksa başka konsol önerir misiniz. Xbox olsun istiyorum çünkü game pass diye bir şey var.

Tabikide alınır. Sormak bile hata :)
Ha hayatınızda hiç exclusive oynamadıysanız ve oynamak istiyorsanız ps4 alın bütün exclusivleri oynayıp bitirin sonra satıp xbox series s alın.

Tabikide alınır. Sormak bile hata :)
Ha hayatınızda hiç exclusive oynamadıysanız ve oynamak istiyorsanız ps4 alın bütün exclusivleri oynayıp bitirin sonra satıp xbox series s alın.
Ailem öyle bir şeye izin vermez muhtemelen, gerçi konsol almama izin vermeleri bile zor ama merak ettim sormak istedim :)

Arkadaşlar forza horizon 5 gibi oyunları oynamak istiyorum fakat bilgisayar fiyatları çok pahalı o yüzden konsollara yöneldim daha çok sizce xbox game series s iyi bir fikir mi yoksa başka konsol önerir misiniz. Xbox olsun istiyorum çünkü game pass diye bir şey var.
Xbox alabilirsin fiyat performans olarak da series s iyi deniliyor x pahalı zaten.Playstation alanlar exclusive hikayeli oyunlar için alır ama hikayeli oyunlara pek ilgin yoksa gerek de yok ki ps4 artık gerçekten eskidi bende var şuan ki bazı exclusive oyunları 20-30fps acıyor ilerde ne olacak oda belirsiz o oyunları oynamak için ps5 lazım oda bulması zor ve bulsan bile çok pahali,ki hadi konsolu aldın oyun fiyatlarda çok pahalı bir oyuna kim 600tl versin.Game pass de zaten gayet iyi.Eger bilgisayar alınamıyor ise en iyi tercihin series s olacaktır.Oyunlarada para harcamazsın sadece gold live ve game pass sistemine aylık para ödersin o kadar sonra keyfine bakarsin

Series S şu anki piyasada bulunmaz nimet. Uygun fiyata bulunca almıştım, hevesimi alınca satarım demiştim, geçen hafta 2. gamepadi aldım. Bundan sonra Xboxtan vazgeçmem gibi geliyor.

Gayet iyi olur mantıklı bir seçenek hem yeni nesil bir konsol hem biraz daha uygun fiyatlı, şuan 1440p performansı sunduğu iddia ediliyor, bence en güzel kombo Series S + 1080p IPS bir monitör, uzun süre götürür mis gibi.

Kesinlikle alinir guncel oyunlarin hepsini ultrada oynatabiliyor ve gamepass sistemi gercekten cok iyi

Bende One X var. Keşke Series S alsaymışım diyorum. Mükemmel bir konsol fiyatı da iyi. Tek eksi özelliği depolaması.

Geri