xbox series s mi sistem mi

insan1

80+
Reaksiyon skoru
3
arkadaşlar xbox series s mi almak daha mantıklı yoksa ryzen 5500 1660 ti li sistem mi sisteam alırsam monitör ve kulaklık klavye falan masrafım olacak muht yardımcı olursanız sevinirim

ben xbox series s alırdım oyun oynamak içinse yok ben başka şeyler de yapacağım diyorsan da pc öneririm ama xbox daha iyi oyun için diyorsan kasma donma derdin olmaz her oyuna ayrı ayrı para vereceğine aylık 100-150₺ olan abonelik ile sınırsız oyun keyfi yaşarsın zaten.

Gta 6 yı erken oynamak istiyorsan xbox tabii ki.

ben xbox series s alırdım oyun oynamak içinse yok ben başka şeyler de yapacağım diyorsan da pc öneririm ama xbox daha iyi oyun için diyorsan kasma donma derdin olmaz her oyuna ayrı ayrı para vereceğine aylık 100-150₺ olan abonelik ile sınırsız oyun keyfi yaşarsın zaten.
doğru söylüyorsunuz ama ondada valorant csgo falan yok kafam çok karışık

arkadaşlar xbox series s mi almak daha mantıklı yoksa ryzen 5500 1660 ti li sistem mi sisteam alırsam monitör ve kulaklık klavye falan masrafım olacak muht yardımcı olursanız sevinirim
merhaba 1660ti lı sistem ile zaten oyun oynayamazsınız artık 4-6 gb ekran kartları ile oyun oynamak zor 8 gb bile sınır da 8 gb da nvdia da dlss ve frame gen ile kurtarıyor yoksa oda sınır

2.el xbox series s almak daha avantajlı series s e sıfırına fazla fazla para bayılma çünkü iş series s i almakla bitmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,517
Üyeler
189,625
Son üye
Berpro35
Geri