XBOX SERİES VS PS5 KONTROLCÜSÜ

Reaksiyon skoru
68
beyler selam size bir sorum var: ps5 Kolu ile PC de oynanırmı aynı şeklilde Xbox series x veya serises s ile pc de oynaırmı
Lütfen fanlık yapmayın arkadaşlar
pc de tek kişilik oyunlar oyniyacagım ve ps5 kolu mu yoksa xbox kolumu alsam diye düşünüyorum hangisi daha iyi olur benim için ve son bir sorum daha olacak
xbox series x ile series s kolu arasında ne fark var fiyat olarak nerdeyse aynı ama bir farkı varmı merak ettim varsa açıklarmısınız
sizce hangi kolu almalıyım PC de TEK KİŞİLİK oyunlar oynamak için "steam" "epic games" (korsan oynamak için deği orjinal oynamak için)

-şimdiden teşekürler

titreşimli mitreşimli bu yüzden dualsense

Dualsense PC'de çalışır fakat o bahsedilen Adaptive Triggers ve Haptic Feedback özellikleri PC üzerinde kullanılamıyor.
peki gelecekte gelirmi yoksa hep desteksiz mi kalır Adaptive Triggers ve Haptic Feedback
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dualsense PC'de çalışır fakat o bahsedilen Adaptive Triggers ve Haptic Feedback özellikleri PC üzerinde kullanılamıyor.
bide ekstra bir program kulanmak gerekiyor mu yoksa direk bluetooth üzerinden bağlayınca oyuna girince çalışıyor mu

Kontrolcü olarak DualSense daha iyi ama PC için kullanacaksan Xbox kontrolcüsü alman daha iyi olur. Her oyun ile uyumlu.
DualSense'in özelliklerini kullanamazsın PC'de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,879
Üyeler
188,006
Son üye
emir1905_
Geri