Bugün bi konsol almaya karar verdim en idealide xbox series x geldi ama türkiye de dahil avrupada birçok yerde bile stock yok bunun sebebi ney micrasoft çekiliyormu yoksa belli zamanlar da mı stock geliyor bilen birisi bilgilendirebilirmi?
xbox tr de yok artık sadece tr de konsolcularda bulabilrisiniz yasal olarak gelmiyorBugün bi konsol almaya karar verdim en idealide xbox series x geldi ama türkiye de dahil avrupada birçok yerde bile stock yok bunun sebebi ney micrasoft çekiliyormu yoksa belli zamanlar da mı stock geliyor bilen birisi bilgilendirebilirmi?
Peki almak mantıklı mı ne de olsa garantisi geçersiz olucakxbox tr de yok artık sadece tr de konsolcularda bulabilrisiniz yasal olarak gelmiyor
niye mantıklı olmasın garnati servisi devam ediyor bu arada ms da dünyanın neresinden alırsanız alın garanti veriyor ülkesine göre degişmekle beraber en düşük 1 max 2 yıl olarak veriyor garanti servisi tr de var ama konsol satışı yokPeki almak mantıklı mı ne de olsa garantisi geçersiz olucak
Anladım amazon üzerinden bakim o zaman teşekkürlerniye mantıklı olmasın garnati servisi devam ediyor bu arada ms da dünyanın neresinden alırsanız alın garanti veriyor ülkesine göre degişmekle beraber en düşük 1 max 2 yıl olarak veriyor garanti servisi tr de var ama konsol satışı yok
sahibindende kosol işi yapan yaşadıgınız yerdeki firmalardan alabilrisiniz taksitli vs daha iyi olur sizin içinAnladım amazon üzerinden bakim o zaman teşekkürler
O nedemek ben anlamadım niye yasal olarak gelmiyor?xbox tr de yok artık sadece tr de konsolcularda bulabilrisiniz yasal olarak gelmiyor
xbox türkiyeden ve bir çok ülkeden çekildi konsol gelmiyor sadece aksesuar geliyor kontrolcü gibiO nedemek ben anlamadım niye yasal olarak gelmiyor?
Anladım amazon üzerinden bakim o zaman teşekkürlerniye mantıklı olmasın garnati servisi devam ediyor bu arada ms da dünyanın neresinden alırsanız alın garanti veriyor ülkesine göre degişmekle beraber en düşük 1 max 2 yıl olarak veriyor garanti servisi tr de var ama konsol satışı yok
onlara da bakim o zaman bisahibindende kosol işi yapan yaşadıgınız yerdeki firmalardan alabilrisiniz taksitli vs daha iyi olur sizin için
Avrupada bile satılmıyormuş yeni öğrendimxbox türkiyeden ve bir çok ülkeden çekildi konsol gelmiyor sadece aksesuar geliyor kontrolcü gibi
Avrupada bile satılmıyormuş yeni öğrendim
Şehrimde 11500 tl ye az kullanılmış series s buldumOne s sahibiyim satıp ikinci el Series s alasım var sizce mantıklı mı forza horizon 4 ve forza horizon 5 oynuyorum sadece