Fiyatı nasıl alınır mı?
Alınır tabi ki de.
Fiyatı nasıl alınır mı?
Neden herkes Xbox kolu öneriyor bende var bence çokda iyi bişi değil yani ps5 kolu 10 kat daha iyi
Fiyatı nasıl alınır mı?
Fiyat iyide incehesaptan alınır mı? orası tartışılır iade konusunda sıkıntılılar biraz
Fiyatı nasıl alınır mı?
İkisi de var mı sende ps5 kolu pcde sıkıntılı diye biliyorumNeden herkes Xbox kolu öneriyor bende var bence çokda iyi bişi değil yani ps5 kolu 10 kat daha iyi
Arkadaşımda ps5 var yani Xbox kolu yanında gariban gibi duruyo hiç hoşuma gitmedi cidden Xbox satıp kurtulucamİkisi de var mı sende ps5 kolu pcde sıkıntılı diye biliyorum
pc de uyumluluk için. Bide daha ergonomik geliyor bazılarınaNeden herkes Xbox kolu öneriyor bende var bence çokda iyi bişi değil yani ps5 kolu 10 kat daha iyi
İndirim var diye bunu alacağım alırsam. Custom kollar çok güzel geliyordu yoksaFiyat iyide incehesaptan alınır mı? orası tartışılır iade konusunda sıkıntılılar biraz
Bir sıkıntısı yok. Tamamen tercih meselesi xboxun analog tasarımı daha rahat bence. Ama çok kullanmadığım için ps5 koluda benim için aynı etkiye sahipİkisi de var mı sende ps5 kolu pcde sıkıntılı diye biliyorum
ps5 in tuşları daha sessiz ve kaliteli hissettiriyorBir sıkıntısı yok. Tamamen tercih meselesi xboxun analog tasarımı daha rahat bence. Ama çok kullanmadığım için ps5 koluda benim için aynı etkiye sahip
Doğrudur hocam ben o yönden bakmadım.Eli küçük olanlara özellikle
Mesaj otomatik birleştirildi:
ps5 in tuşları daha sessiz ve kaliteli hissettiriyor
Bir sıkıntısı yok. Tamamen tercih meselesi xboxun analog tasarımı daha rahat bence. Ama çok kullanmadığım için ps5 koluda benim için aynı etkiye sahip
Ps5 platform olarak farklı zaten. pcye uygun değil diye biliyordum.kontroller falan da farklı. Şimdiye kadar pcde orijinal PS3 kolu kullandım programsız kullanılmıyordu bile.Eli küçük olanlara özellikle
Mesaj otomatik birleştirildi:
ps5 in tuşları daha sessiz ve kaliteli hissettiriyor