hocam bunla pcde fifa 24 oynayabilir miyim kasalı bilgisayarda blueetooth olmadan
Oynarsın usb c kabloyla kolu usbye tak oynahocam bunla pcde fifa 24 oynayabilir miyim kasalı bilgisayarda blueetooth olmadan
kablosuz oynayamaz mıyım hiç :/Oynarsın usb c kabloyla kolu usbye tak oyna
Hocam bluetooth olmadan vahiy yoluyla mı oynican xboxun kendi kol bağlama dongle I var ama bluetoothdan daha pahalıkablosuz oynayamaz mıyım hiç :/
ya 2 kere blutooth adaotörü aldım farklı farklı markadan pcye usb olarak takıyosun konsolu ona bağlıyosun dediler elimde patladı 2side kablosuz bir türlü oynayamadım dualshoklar ile acaba bunun kendine ait bir adaptörü var mı diye merak ediyorum işte vahiy yoluyla değilHocam bluetooth olmadan vahiy yoluyla mı oynican xboxun kendi kol bağlama dongle I var ama bluetoothdan daha pahalı
Adaptörü var ama ismini bilmiyorumya 2 kere blutooth adaotörü aldım farklı farklı markadan pcye usb olarak takıyosun konsolu ona bağlıyosun dediler elimde patladı 2side kablosuz bir türlü oynayamadım dualshoklar ile acaba bunun kendine ait bir adaptörü var mı diye merak ediyorum işte vahiy yoluyla değil![]()
Alınır. F710 kullandım duelsense tarzı yapısı analog kısmının. Cafelerde yine duelsense deneyimledim. Ardından xbox koluna geçtim bir kaç saate elin alışıyor. Sıkıntı olmuyor.Alınır mı arkadaşlar?
Uzun süredir dualsense kullanıyordum buna alışabilir miyim?
Pil olayınıAlınır. F710 kullandım duelsense tarzı yapısı analog kısmının. Cafelerde yine duelsense deneyimledim. Ardından xbox koluna geçtim bir kaç saate elin alışıyor. Sıkıntı olmuyor.
Bu arada alan arkadaşlar microsoft store'dan xbox donatılar indirin kablo ile bağlayın kontrolcüyü ve sürücü güncellemesi yapın. Yoksa kablosuz bağlantıda kopmalar yaşanabiliyor.
Şarj aleti olarak duracell modeli de alınabilir ama bu piller 1500 dolum döngüsüne sahip diğer pillere göre daha uzun ömürlü olacaktır.Pil olayını
Duracell Cef14 4 Saat Pil Şarj Cihazı, 1 Adet + 2'şer Adet Şarj Edilebilir AA ve AAA Pil (Duracell CEF 14 Şarj Aleti, 1 Adet) https://amzn.eu/d/2TZWUhE
Bununla çözebilir miyim acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeşil için stok bitmiş ama akşama alırız artık. Sanırım stok yenileniyor sürekli.
Teşekkür ederim bu arada bilgi için.