❌İndirim Bitti! Xbox Wireless Controller – Deep Pink 1.737'TL

Mediamarkt Almanya'da 40€ tüm renkler yani 1100 TL civarı yapıyor biz de 1737 TL'ye indirimli & ucuz bulduk diye sevinip sipariş ediyoruz. AH canım ülkem...

Hocam bluetooth olmadan vahiy yoluyla mı oynican xboxun kendi kol bağlama dongle I var ama bluetoothdan daha pahalı
ya 2 kere blutooth adaotörü aldım farklı farklı markadan pcye usb olarak takıyosun konsolu ona bağlıyosun dediler elimde patladı 2side kablosuz bir türlü oynayamadım dualshoklar ile acaba bunun kendine ait bir adaptörü var mı diye merak ediyorum işte vahiy yoluyla değil :D

ya 2 kere blutooth adaotörü aldım farklı farklı markadan pcye usb olarak takıyosun konsolu ona bağlıyosun dediler elimde patladı 2side kablosuz bir türlü oynayamadım dualshoklar ile acaba bunun kendine ait bir adaptörü var mı diye merak ediyorum işte vahiy yoluyla değil :D
Adaptörü var ama ismini bilmiyorum

Alınır mı arkadaşlar?
Uzun süredir dualsense kullanıyordum buna alışabilir miyim?

Alınır mı arkadaşlar?
Uzun süredir dualsense kullanıyordum buna alışabilir miyim?
Alınır. F710 kullandım duelsense tarzı yapısı analog kısmının. Cafelerde yine duelsense deneyimledim. Ardından xbox koluna geçtim bir kaç saate elin alışıyor. Sıkıntı olmuyor.
Bu arada alan arkadaşlar microsoft store'dan xbox donatılar indirin kablo ile bağlayın kontrolcüyü ve sürücü güncellemesi yapın. Yoksa kablosuz bağlantıda kopmalar yaşanabiliyor.

Son düzenleme:
Alınır. F710 kullandım duelsense tarzı yapısı analog kısmının. Cafelerde yine duelsense deneyimledim. Ardından xbox koluna geçtim bir kaç saate elin alışıyor. Sıkıntı olmuyor.
Bu arada alan arkadaşlar microsoft store'dan xbox donatılar indirin kablo ile bağlayın kontrolcüyü ve sürücü güncellemesi yapın. Yoksa kablosuz bağlantıda kopmalar yaşanabiliyor.
Pil olayını
Duracell Cef14 4 Saat Pil Şarj Cihazı, 1 Adet + 2'şer Adet Şarj Edilebilir AA ve AAA Pil (Duracell CEF 14 Şarj Aleti, 1 Adet) https://amzn.eu/d/2TZWUhE
Bununla çözebilir miyim acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeşil için stok bitmiş ama akşama alırız artık. Sanırım stok yenileniyor sürekli.
Teşekkür ederim bu arada bilgi için.

Gece yeşil olanından kaptım bir tane. Düşünen varsa özellikle geceleri stoklar yenilenebiliyor, kontrol etsin. Alanlara hayırlı olsun şimdiden.

Pil olayını
Duracell Cef14 4 Saat Pil Şarj Cihazı, 1 Adet + 2'şer Adet Şarj Edilebilir AA ve AAA Pil (Duracell CEF 14 Şarj Aleti, 1 Adet) https://amzn.eu/d/2TZWUhE
Bununla çözebilir miyim acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeşil için stok bitmiş ama akşama alırız artık. Sanırım stok yenileniyor sürekli.
Teşekkür ederim bu arada bilgi için.
Şarj aleti olarak duracell modeli de alınabilir ama bu piller 1500 dolum döngüsüne sahip diğer pillere göre daha uzun ömürlü olacaktır.

Geri