Neler Yeni

🔥İndirim Xbox Wireless Controller + PC Wireless Adapter 2200 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
İbrahim Göktuğ Kayabaşı
F710 var kullanıyorum.Kutudan çıkan kabloyu kullanmazsanız alıcıyı takarken kopma olur.Kutudan çıkan kabloyla kulllanıyorum hiç kopma yapmıyor.Kablosuz kullanınca çok kopma yaptı.Demek istediğim o alıcı pcye direkt takmayın çıkan kabloya takın sonra kabloyuda pcye takın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bluetoothda wifi adaptörüne göre kopma veya gecikme sorunu oluyor mu?Aynı mı gecikme süreleri
Bende logitech Bluetooth adaptörü var Bluetooth 5.0 veya üstü olması lazım. 0 gecikme var. Adaptörüyle de hiç gecikme olmaz zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hi-Fi Rush oynadım Bluetooth ile emin ol çok rahat oynanıyor öyle bi oyunda bile.

Xef1ONYX

80+
Ürünü daha önce satın almışsınız, şeyi sormak istiyorum F710 kullandınız mı bilmiyorum ama oyunu ve oyun zevkini baltalamasa da sık sık olmasa da arada bir kopma sorunu oluyor anlık. Bu kontroller ve alıcı ile aynı sorun mevcut mu? Ben f710'da çok memnunum ama nadirde olsa bu kopmalar bazen gıcık ediyor.
Ikisini de kullanmis biei olarak xbox controller ve ps5 dualsense f710'un icinden gecer. Ha ps dualsense'in sbox controllera oranla tutusunu daha cok begendim.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Ikisini de kullanmis biei olarak xbox controller ve ps5 dualsense f710'un icinden gecer. Ha ps dualsense'in sbox controllera oranla tutusunu daha cok begendim.
Ps5 Dualsense bilgisayara bağlama konusunda ve performans konusunda biraz ham galiba hala. Bende zaten PS5 var, dualsense ayrı bir olay zaten bayılıyorum dualsense. Hiç xbox sahibi olmadım ama kablolu xbox 360 kolu kullanmışlığım var biraz garip gelmişti anolog yerleri ama 2-3 sene kullandım. f710 zaten bu kadar ucuz olmasa hayatta almazdım ben 1 sene önce indirimde 349 TL'ye almıştım. Fiyatına göre güzel. Zaten hepsi fiyatının hakkını veriyordur eminim.

Xef1ONYX

80+
Ps5 Dualsense bilgisayara bağlama konusunda ve performans konusunda biraz ham galiba hala. Bende zaten PS5 var, dualsense ayrı bir olay zaten bayılıyorum dualsense. Hiç xbox sahibi olmadım ama kablolu xbox 360 kolu kullanmışlığım var biraz garip gelmişti anolog yerleri ama 2-3 sene kullandım. f710 zaten bu kadar ucuz olmasa hayatta almazdım ben 1 sene önce indirimde 349 TL'ye almıştım. Fiyatına göre güzel. Zaten hepsi fiyatının hakkını veriyordur eminim.
Aynen ben de f710 aldigimda tekeldi f710 pcde. Sene 2010lar di sanirim. Ps cok rahat baglaniyor aslinda pcye ben hic sıkıntı yasamadim tavsiyem steamde dxr mı dsr mı ne bir uygulama var baya faydalı oluyor.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Bende var geçen sene 1700TL ye almıştım ikisini birlikte. F310dan geçiş yapmıştım. Çok iyi bir kol.

merb1y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ertuğrul BAYRAKLI
Ürünü daha önce satın almışsınız, şeyi sormak istiyorum F710 kullandınız mı bilmiyorum ama oyunu ve oyun zevkini baltalamasa da sık sık olmasa da arada bir kopma sorunu oluyor anlık. Bu kontroller ve alıcı ile aynı sorun mevcut mu? Ben f710'da çok memnunum ama nadirde olsa bu kopmalar bazen gıcık ediyor.
F710 uzun bir süre kullandım kronik sorunuymuş sanırım bağlantı sorunu fakat ben hiç yaşamadım. Onun dışında gecikme hissediliyordu f710da

Top Bottom