Altar'ın Oğlu TARKAN
80+ Bronze
6 taksitle almak mantıklı degil. Eğer kredi kartını alalı 1 yılı geçtiyse %20 asgari ödemesi oluyorBu fiyattan ucuza düşmez gibi değil mi? 6 taksit alınır mı mantıklı mı?
Reis sende 2 adet ds5 yok mu? Para babasının herhalde6 taksitle almak mantıklı degil. Eğer kredi kartını alalı 1 yılı geçtiyse %20 asgari ödemesi oluyor
%20 asgari ödemesinin ödeme planı şöyle
1. ay 400tl
2. ay 320tl
3.ay 256tl
4.ay 204tl
5.ay 164tl
6. ay 131tl
7.ay 105tl
böyle tutar düşüyor borç kapanana kadar. Faizsiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama 6 ay taksitli alırsan 344tl fix 6 ay ödüyeceksin.
Reis sende 2 adet ds5 yok mu? Para babasının herhalde
bu nasıl yapılıyor6 taksitle almak mantıklı degil. Eğer kredi kartını alalı 1 yılı geçtiyse %20 asgari ödemesi oluyor
1. ay 400tl
2. ay 320tl
3.ay 256tl
4.ay 204tl
5.ay 164tl
6. ay 131tl
7.ay 105tl
Böyle bir şey (belki bazı bankalar bir kampanya ile sağlıyor olabilir) olduğunu zannetmiyorum. Asgari ödeme tutarı ödense dahi faiz işler diye düşünüyorum.6 taksitle almak mantıklı degil. Eğer kredi kartını alalı 1 yılı geçtiyse %20 asgari ödemesi oluyor
1. ay 400tl
2. ay 320tl
3.ay 256tl
4.ay 204tl
5.ay 164tl
6. ay 131tl
7.ay 105tl
yanlış bilgi. Yıllardır kredi kartı kullanırım ek olarak banka da 1 yıl staj yaptım. 6 kredi kartım mevcut yüksek limitli.Böyle bir şey (belki bazı bankalar bir kampanya ile sağlıyor olabilir) olduğunu zannetmiyorum. Asgari ödeme tutarı ödense dahi faiz işler diye düşünüyorum.
Asgari ödeme tutarı ödenmezse kredi kartı kullanıma kapatılabilir, kart iptali olabilir, onun dışında asgari ödeme yapayım, faiz işlemesin gibi bir şey, borcun düzenli ödenmesi ya da aylık ödeme tutarının tamamının ödenmesini mantıksız kılıyor.
kredi kartında başka bir borç yoksa bu ürünü alırsan aylık asgari ödemesi toplam tutarın %20sidir. Bu kredi kartı aldığın ilk yıl %40 olur yani 2k lik borcun %40i 800tl yapar %20si 400tl yapar. Kredi kartı alalı 1yılı dolduysa %20 asgari ödersin.bu nasıl yapılıyor
yanlış bilgi. Yıllardır kredi kartı kullanırım ek olarak banka da 1 yıl staj yaptım. 6 kredi kartım mevcut yüksek limitli.
Şimdi şöyle art arda 3 kere asgari tutar ödemek bazı bankalarda 4. ödemede full borcunun ödenmesini isteyebilir. Bunu engellemek için 50tl olan asgari borcunu 60-65 yatırırsın. Ek olarak asgari ödemek faiz getirmez faiz sadece vadeli işlemlerde ve taksitlerde vardır. Asgari ödemezsen 2. ay kartın kullanımına kapatılır ve tüm borcu tahsil etmeni ister. Ve aylarca asgari ödemen %100 olur.
kredi kartında başka bir borç yoksa bu ürünü alırsan aylık asgari ödemesi toplam tutarın %20sidir. Bu kredi kartı aldığın ilk yıl %40 olur yani 2k lik borcun %40i 800tl yapar %20si 400tl yapar. Kredi kartı alalı 1yılı dolduysa %20 asgari ödersin.
yanlış bilgi. Yıllardır kredi kartı kullanırım ek olarak banka da 1 yıl staj yaptım. 6 kredi kartım mevcut yüksek limitli.
Şimdi şöyle art arda 3 kere asgari tutar ödemek bazı bankalarda 4. ödemede full borcunun ödenmesini isteyebilir. Bunu engellemek için 50tl olan asgari borcunu 60-65 yatırırsın. Ek olarak asgari ödemek faiz getirmez faiz sadece vadeli işlemlerde ve taksitlerde vardır. Asgari ödemezsen 2. ay kartın kullanımına kapatılır ve tüm borcu tahsil etmeni ister. Ve aylarca asgari ödemen %100 olur.
kredi kartında başka bir borç yoksa bu ürünü alırsan aylık asgari ödemesi toplam tutarın %20sidir. Bu kredi kartı aldığın ilk yıl %40 olur yani 2k lik borcun %40i 800tl yapar %20si 400tl yapar. Kredi kartı alalı 1yılı dolduysa %20 asgari ödersin.