Çözüldü✓ XD

Reaksiyon skoru
0
HP VİCTUS SATIN ALDIM FAKAT RTX 3050 YERİNE RTX 3050 Tİ DRİVLERINI YÜKLÜYOR DXDİAG 3050Tİ ÇIKIYOR
W10 HOME DRİVLARI BİLDGİNİZ GİBİ KENDİ YÜKLÜYOR VE BÖYLE RTX 3050Tİ ÇIKIYOR .
Acaba Win10'un güncellemlerini kapatıyım mı ? driver booster'dan mı indiriyim ?
1652508369776.png

Bak bakim kart 3050Ti mı :D Bence bir problem yaratmaz driver meselesi. Olmadı manuel kurulum yapabilirsiniz. Driver Booster önermiyoruz. Eski driverları kurduğu falan oluyor. Genelde sisteme destek olacağına köstek oluyor. Manuel devam edin. W10 güncellemelerini de kapatmanıza gerek yok.

Yav karışıklık olmuş amaaaan yapıştır gitsin Ti driverları

arkadaşlar çift ekran kartı var işlemcinin ekran kartı daha iyi sonuç veriyor bende rtx kullanmak istiyorum kullandıgımda 5 fps veriyor onu diyorum keşke sorun olmasa benim için daha iyi olur nasıl çözerim bunu

Bu arada 3050Ti gerçek olabilir bunun sebebi 3050Ti driver' ı diye bir şey olmaması, Belli bir driver klasörü düşün mesela MOBİL diye ismi olsun. Orda RTX 3000 laptop ekran kartları için driverlar yer alır gibi. Yani mobil olduğu sürece nvidia sitesinden 3080 driver' ını kursan da kartını Driver' ı kurarken algıladığı için Driver ile bağlantılı olmaz bence bu durum. Örnek olarak AMD ekran kartına sahip biri mesela 5500XT, gidip 6900xt seçip driver' ı kursun sıkıntısız şekilde çalışacağını görür veya nvidia. Ha içimde tereddüt var diyorsan benchmark yap mesela 3DMARK, puanına bak hangisine yakınsa :D

HP VİCTUS SATIN ALDIM FAKAT RTX 3050 YERİNE RTX 3050 Tİ DRİVLERINI YÜKLÜYOR DXDİAG 3050Tİ ÇIKIYOR
W10 HOME DRİVLARI BİLDGİNİZ GİBİ KENDİ YÜKLÜYOR VE BÖYLE RTX 3050Tİ ÇIKIYOR .
Acaba Win10'un güncellemlerini kapatıyım mı ? driver booster'dan mı indiriyim ?
Alıntıyı görüntüle
Çaktırma çaktırma şşşşş olur arada öyle.
Şaka bir yana gpu-z den bak ekran kartı ne diye ona göre indir nvidiadan driverı

Dostum bencede iyi bir kontrol et şansına Tİ gelmiş olabilir 😂 çaktırma devam et derim ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,072
Üyeler
187,286
Son üye
AnaksiAli
Geri