hangisi bizim gibiler için daha rahat olur acabaKoltukların sırt kısmına yandan bak karşılaştır anlarsın. 15li plus dümdüz. Akdeniz modeli biraz kıvrımlı.
hangisi bizim gibiler için daha rahat olur acabaKoltukların sırt kısmına yandan bak karşılaştır anlarsın. 15li plus dümdüz. Akdeniz modeli biraz kıvrımlı.
Bilemiyorum bence akdeniz rahat ama 15li plusı denemedim denemek isterdim.hangisi bizim gibiler için daha rahat olur acaba
daha önce kullanmadığım için emin de olamıyorum , peki bu koltuklar sağlam mı ? duvara yaslamadan falan kullanırım demi korkmadanBilemiyorum bence akdeniz rahat ama 15li plusı denemedim denemek isterdim.
hocam bende de var ya nasıl çözçez bunu nasıl bi koltuk almak lazımBende dediklerinin hepsi var. Xdrive akdeniz aldım rahatladım. Ama 15li plus da üzmez diye düşünüyorum alasım bile var. Xdrive akdenizin artısı bel minderini cıkarınca da sırt kısmı yine ortopedik bir sekle sahip ben bel mindersiz kullanıyorum oturma kısmı geniş olsun diye. Ve 3d kolçağı var o kadar. Tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Skolyoz da var bende
Bana sağlam geldi baya. Duvara yaslamadan ne demek anlamadım ama. Araba koltuğu gibiler. Fiyata bakarak konusursam suan alacak olsam direkt 15li plus alırdım baya uygun 5299 çok iyi fiyatdaha önce kullanmadığım için emin de olamıyorum , peki bu koltuklar sağlam mı ? duvara yaslamadan falan kullanırım demi korkmadan
Fiyatı uygun olabilir ama paramı çöpe atmak da istemiyorum , daha önce hiç kullanmadım. Pişman olmak ve iade süreci ile uğraşmak istemiyorum Çok kararsızım iyi diyenler de kötü de forumlara da bakıyorum yorumlara da sitelerdekiBana sağlam geldi baya. Duvara yaslamadan ne demek anlamadım ama. Araba koltuğu gibiler. Fiyata bakarak konusursam suan alacak olsam direkt 15li plus alırdım baya uygun 5299 çok iyi fiyat
O zaman imkanınız varsa gidip deneyip alın yapacak bisey yok.Fiyatı uygun olabilir ama paramı çöpe atmak da istemiyorum , daha önce hiç kullanmadım. Pişman olmak ve iade süreci ile uğraşmak istemiyorum Çok kararsızım iyi diyenler de kötü de forumlara da bakıyorum yorumlara da sitelerdeki
yok aynı fiyat🔥İndirim - XDrive 15'li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu 🔥5.299 (Premium Özel)
Premium özel sepette 400tl kuponu aktif ediniz. 🔥https://app.hb.biz/z08B1InlFfhZ🔥forum.donanimarsivi.com
Burda daha ucuz bilginize ! 5.299 TL
Premium özel hocam 5.299 tl sepette 400tl kupon geliyor aktif ediyorsun konu başlığındaki fotoğrafı inceleyok aynı fiyat
tamam n11de de 300 lira kupon var aynı fiyat kardeşimPremium özel hocam 5.299 tl sepette 400tl kupon geliyor aktif ediyorsun konu başlığındaki fotoğrafı incele
ss atar mısın bende neden kuponla 5.600 oluyor ?tamam n11de de 300 lira kupon var aynı fiyat kardeşim