XDrive 15'li Sepette 6.558,12 TL ne diyorsunuz ???

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
263
xDrive 15'li Sepette 6.558,12 TL ne diyorsunuz ? Sizce bu fiyatlara düşer mi yeniden yoksa yükselir mi bilemedim şahsen ne düşünüyorsunuz ?
Sepette IDEHS300 kodu ile 300 tl indiirm

toryumla farkı ne bunun

xDrive 15'li Sepette 6.558,12 TL ne diyorsunuz ? Sizce bu fiyatlara düşer mi yeniden yoksa yükselir mi bilemedim şahsen ne düşünüyorsunuz ?
hayırlı olsun diyorum, ben de aynı koltuğu kullanıyorum çok memnunum

Hafif terletiyo ama iyi

Torum 1.80 üzeri olanalr için öneriyorlar sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eyvallah hocam daha almadımda. fiyatı tekrardan düştü sizce daha düşer mi acaba ?
ulan bileydim keşke 1.68 boy var toryum aldık ama memnunum

Torum 1.80 üzeri olanalr için öneriyorlar sanırım

eyvallah hocam daha almadımda. fiyatı tekrardan düştü sizce daha düşer mi acaba ?
Yok hoxam 175 ve aşağısı için toryum 15li daha büyük

Hocam mutfak sandalyesindeyim 🤣

Hocam mutfak sandalyesindeyim

Sağlık olsun hocam bosverin, güle güle kullanın
Valla bende memnunum genel olarak alınır yani

arkadaşlar xdrive 15'li plus ya da anka vb. koltuk düşünüyorum.
Amazon'dan almayı düşünüyorum , iade vb. durumlarda sorun olmasın diye.
Bu koltukların montajını yaptıktan sonra çıkarması çok zor mu ?
Amazon ile konuştum , koltuğu bütün olarak almıyorlarmış. Paketlersem kapıdan alırlarmış.

daha pahalı ama satıcı ve gönderen amazon , ne düşünüyorsunuz ?
Beğenmediğimd direkt iade edebilmek için , kurulumu ve sonradan montajını sökmek kolay mı ?

hocam toryumu amazonda 5k ya gördüm alınır mı
15li plus daha iyi toryum daha kalitesiz diye biliyorum bende 15li plus kullanıyorum aldığım zaman uzun süre araştırma yaptım

arkadaşlar xdrive 15'li plus ya da anka vb. koltuk düşünüyorum.
Amazon'dan almayı düşünüyorum , iade vb. durumlarda sorun olmasın diye.
Bu koltukların montajını yaptıktan sonra çıkarması çok zor mu ?
Amazon ile konuştum , koltuğu bütün olarak almıyorlarmış. Paketlersem kapıdan alırlarmış.

daha pahalı ama satıcı ve gönderen amazon , ne düşünüyorsunuz ?
Beğenmediğimd direkt iade edebilmek için , kurulumu ve sonradan montajını sökmek kolay mı ?
boyunuza göre 180 üstü iseniz anka alın derim koltuk kurması çok zor değil sökmeside aynı şekil fakat vida kapaklarını takarsanız biraz çıkarmak zorlar

15li plus daha iyi toryum daha kalitesiz diye biliyorum bende 15li plus kullanıyorum aldığım zaman uzun süre araştırma yaptım
toryumu biraz ucuz gördüm o yüzden sordum 15li plus 6 küsür k başka öneriniz var mı ve koltuk nasıl

toryumu biraz ucuz gördüm o yüzden sordum 15li plus 6 küsür k başka öneriniz var mı ve koltuk nasıl
hocam tek eksisi 2d kolçaklar başka eksisi yok ama düzenli olarak 3 ayda 1 veya gıcırtı duymaya başladığınızda yağ sıkmanız lazım yoksa kafa ağrıtabilir

Geri