CRØXY
80+ Silver
Dahası
ikisinden birini alacağım boy 160 akdeniz pahalı fakat bimde 6400 tl 15li veya akdeniz alacağım ne önerirsiniz?
forumda bir arkadaş 15 li modelinden hiç memnun değilim diyordu. Bence akdeniz. Param olsa bende o modeli alıcaktımikisinden birini alacağım boy 160 akdeniz pahalı fakat bimde 6400 TL 15li veya akdeniz alacağım ne önerirsiniz?
yok hocam öyle değil benim ikisini de almaya param yokAkdeniz bimde 15liden daha ucuz
Ne zaman geliyor bimeAkdeniz bimde 15liden daha ucuz
Şuanda bim online mağazasında var dün gece aldım atak modelini 7 bin tl ye peşin fiyatına 9 taksit.Ne zaman geliyor bime
Atak modelinin manyetik kısmı bozuluyormuş birde görüntüsü çok içime sinmedi o yüzden almadım bugün Akdeniz’i sipariş vereceğim okuldan gelinceŞuanda bim online mağazasında var dün gece aldım atak modelini 7 bin TL ye peşin fiyatına 9 taksit.
hocam kargo süresine göre bilgi verir misiniz geldi mi?Şuanda bim online mağazasında var dün gece aldım atak modelini 7 bin TL ye peşin fiyatına 9 taksit.
koltuk 8k diğer yerlerde 15liyi denedim ben rahat geldi
hocam onlar pahalı geldi bir tık ve kırmızı odaya yakışmaz başka ne önerirsiniz?Burdan sana uygun bir Akracing seç ve al xdrive gibi firmalara paranı harcama.
🔥İndirim - AkRacing ve Adore Max oyuncu koltuklarında sepette indirim
İyi koltuk almak isteyenler bakabilir. Akracing modellerinde indirim var. https://app.hb.biz/a9dheQKchMi2forum.donanimarsivi.com
pahalı dediğin xdrive ile aynı fiyat 350 lira fark var arada. overture serisi güzeldir.hocam onlar pahalı geldi bir tık ve kırmızı odaya yakışmaz başka ne önerirsiniz?