Erai
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 186
100 kilo ve üzeri değilsen sorun olacağını düşünmüyorum 15li de gayet geniş bi modelaa kusura bakmayın benim hatam
100 kilo ve üzeri değilsen sorun olacağını düşünmüyorum 15li de gayet geniş bi modelaa kusura bakmayın benim hatam
yok kilolu birisi değilim sadece oturma yerinde kenarlara çıkıntı yapmıslar ya onlara kafam gidiyor bence hiç gerekli değil sağa sola yayılarak oturmayı engeller diye endişeliyim100 kilo ve üzeri değilsen sorun olacağını düşünmüyorum 15li de gayet geniş bi model
sanmıyorum ya bacağı desteklesin diye var onlar istediğin gibi yine oturursun sorun etmezyok kilolu birisi değilim sadece oturma yerinde kenarlara çıkıntı yapmıslar ya onlara kafam gidiyor bence hiç gerekli değil sağa sola yayılarak oturmayı engeller diye endişeliyim
hawk öneriirm fab v4 kullanıyorum bence çok kaliteli ama seçim senin
Koltuk kısmı geniş ve rahat bir model arıyorum.Bu modeli önerdiler.Anka modeli dısında muadili sağlam başka ne önerirsiniz ?
Görseli var mı ne tarz bir şey ?Dün xdrive a gidip tüm koltukları denedim ve hiçbiri benim evdeki gamerx in rahatlığını vermedi. 3 yıllık belki şimdi o da kaliteyi bozmuştur bilmiyorum. Koltuk satan bir esnafa gittim xdrive dan çıkınca yakında vardı ve 5 bin liraya fileli baya rahat beli kavrayan bir koltuk aldım. Xdrive ın overrated olduğunu düşünüyorum, bizzat kendiniz gidip oturarak deneyin bence.
Görseli var mı ne tarz bir şey ?
Ben başka satıcıdan aldım . (Vardarmobilya) Ürün henüz daha gelmedi, file rengi seçtiğimiz için 2 hafta sürer dedi. Koltuk gayet rahattı ancak yorumlarda 1-2 kişi geç teslim edildiğini yazmış ben riski aldım hayırlısı. 3 yıl da mekanizma garantisi verdi.ORFE ÇALIŞMA KOLTUĞU | Yıldız Çelik Ofis Mobilyaları - Modoko Mobilya'nın Başkenti
ORFE ÇALIŞMA KOLTUĞUwww.modoko.com.tr
Ben başka satıcıdan aldım . (Vardarmobilya) Ürün henüz daha gelmedi, file rengi seçtiğimiz için 2 hafta sürer dedi. Koltuk gayet rahattı ancak yorumlarda 1-2 kişi geç teslim edildiğini yazmış ben riski aldım hayırlısı. 3 yıl da mekanizma garantisi verdi.ORFE ÇALIŞMA KOLTUĞU | Yıldız Çelik Ofis Mobilyaları - Modoko Mobilya'nın Başkenti
ORFE ÇALIŞMA KOLTUĞUwww.modoko.com.tr
Bilmiyorum ama o tiple beli iyi kavrayacağına inanmıyorumMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu tarz koltuklar nasıl sence ?