boy 180 falan kilo 90 ama düşücem 80 e kadar kilodan yana sıkıntı yaşamamda modellerin farkları öenmli benim için nasıl hocam memnunmusun 15lı den15li plus kullanıyorum boy kilona bakarak seçmen daha doğru olur
sığar muhtemelen 175 110 kiloyum 15li plus gayet rahat15'li kullanıyorum. 180 boyunda +90 kilo veya o boy/kilo endeksindeysen toton sığmayabilir.
sendeki düz 15 li mi yoksa plus modeli mi hocam plus daha genişmiş bildiğim kadarıyla15'li kullanıyorum. 180 boyunda +90 kilo veya o boy/kilo endeksindeysen toton sığmayabilir.
anka modeli nasıl hocam sence bende bu söylediğin sorunlar olmasın diye o modeli düşündüm gayet geniş duruyor onu alacağım galiba bi kaç arkadaş hawk fab v4 al dediler ama bence aynı sınıfta bile değiler anka çok daha etli kalın geniş bir koltuğa benziyor fab serisi ise bi tık toryum gibi giriş seviyekesinlikle 183 boy 100 kg. li plus kullanıyorum omuzlarım geniş olduğu için sığmıyor.
omuzlar kaç hocamsığar muhtemelen 175 110 kiloyum 15li plus gayet rahat
güzel soru hiç ölçmedimsendeki düz 15 li mi yoksa plus modeli mi hocam plus daha genişmiş bildiğim kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:
anka modeli nasıl hocam sence bende bu söylediğin sorunlar olmasın diye o modeli düşündüm gayet geniş duruyor onu alacağım galiba bi kaç arkadaş hawk fab v4 al dediler ama bence aynı sınıfta bile değiler anka çok daha etli kalın geniş bir koltuğa benziyor fab serisi ise bi tık toryum gibi giriş seviye
Mesaj otomatik birleştirildi:
omuzlar kaç hocam
Anka alıcam galiba hocam çünkü 15 plusta bile o sırt kısmını dar yapmışlar sıkıntı yaşatır bencehiç ölçmedim 6 yıldır vücut geliştirme ve yüzmeyle ilgileniyorum ama geniş yani biraz