Neler Yeni

xDrive mı? Hawk mı? Exvega mı? Hangisi daha iyi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Doğan Cankara
Bütçe
8500
Arkadaşlar selam. Oyuncu koltuğu alacağım bütçe maksimum 8000 8500. terletmemesi için kumaş tercih edeceğim. Şu an sitelerde indirim var sizce hangi koltuk en ergonomik ve rahat olur? Boyum 177 kilom 85.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
salıncak gibi kaıycam dıyorsan xdrive al :D exvega baya hoş duruyo hawk da iyiama fiyat 8.5 dedin öyle olunca hawk biraz daha bütçeyi çıkar exvega al

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Doğan Cankara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
exvega beni de çok çekti ama forumlarda kargo aşamasını, eksik ürün gönderimini ve sonrasında 1 2 ay ilgilenmeyişlerini okuyunca uzak durmaya itti
salıncak gibi kaıycam dıyorsan xdrive al :D exvega baya hoş duruyo hawk da iyiama fiyat 8.5 dedin öyle olunca hawk biraz daha bütçeyi çıkar exvega al

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Doğan Cankara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de exvega ve hawk arasında kalmıştım exvegada kötü yorum çok oldugu için güven vermedi amazondan 6 taksitle hawk fab v4 aldım 2 haftadır kullanıyorum bi şikayetim yok memnunum masanız koyu ise koyu renk tercih etmenizi öneririm
https://ty.gl/xp4zu62ix4 hocam peki bu üzer mi sizce bilginiz var mı bununla ilgili

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
ben de exvega ve hawk arasında kalmıştım exvegada kötü yorum çok oldugu için güven vermedi amazondan 6 taksitle hawk fab v4 aldım 2 haftadır kullanıyorum bi şikayetim yok memnunum masanız koyu ise koyu renk tercih etmenizi öneririm
hawk beyaz koltuk modeli var genelike gri göruyorum hep ? beyaz koltuk tercih etmek istıyorum kasamla maosla uyumlu olsun diye

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Ensar Polat
Arkadaşlar selam. Oyuncu koltuğu alacağım bütçe maksimum 8000 8500. terletmemesi için kumaş tercih edeceğim. Şu an sitelerde indirim var sizce hangi koltuk en ergonomik ve rahat olur? Boyum 177 kilom 85.

Hawk iyidir gerisi cırt

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
Bu dünyada fanı olabileceğim tek şey BERSERK'tir
İsim
F.M.

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Utku Çetin
hawk kullanıcısıyım tavsiye etmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
Bu dünyada fanı olabileceğim tek şey BERSERK'tir
İsim
F.M.
hawk beyaz koltuk modeli var genelike gri göruyorum hep ? beyaz koltuk tercih etmek istıyorum kasamla maosla uyumlu olsun diye
sistemde açık renk ağırlıklı ise açık renk koltuk öneririm benim sistem ful siyah koltukta siyah olunca aşırı uyumlu oldu açık renk alsam kesin pişman olurdum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hawk kullanıcısıyım tavsiye etmiyorum
ne zamandır kullanıyorsunuz hocam ve neyinden memnun değilsiniz benim de 2 hafta oldu ilerde sıkıntı mı çıkarıyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,460
Üyeler
164,675
Son üye
neciiooww
Top Bottom