Chapin
80+ Silver
Geçen seneki fiyattan bile uyguna en F/P oyuncu koltuğu satıcıyı takip edince 200 TL kupon veriyor. Sepette 5300 TL oluyor.
Kuveyttürk varsa farksız 9 taksit.Geçen seneki fiyattan bile uyguna en F/P oyuncu koltuğu satıcıyı takip edince 200 TL kupon veriyor. Sepette 5300 TL oluyor.
en basiti sırt yastığı alta kaçmıyor hawkta öyle bir ara bırakmışlar ki anlam veremiyorum yastık kayboldu sandım alta kaçmış komplehawk ve bunun arasında ne fark var bu daha iyi görünüyor bana
YANİ SIRF BU YÜZDEN alınır buhawk ve bunun arasında ne fark var bu daha iyi görünüyor bana
Çok gıcırdama sorunu varmış diğerlerinde ne durumda bilmemHawk yerine bu fiyata kesinlille alınır daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim.
ben oraya eşarp bağladım yastık araya kaçamıyor artıken basiti sırt yastığı alta kaçmıyor hawkta öyle bir ara bırakmışlar ki anlam veremiyorum yastık kayboldu sandım alta kaçmış komple
Mesaj otomatik birleştirildi:
YANİ SIRF BU YÜZDEN alınır bu
Fotoğraf atarmisin hocam merak ettim aynı dertten muzdaribimben oraya eşarp bağladım yastık araya kaçamıyor artık![]()
Harbi foto gelir mi usta bende yapayım kanser oldum iyi araştırsaydım keşke almazdım bunun olacağını bilsemben oraya eşarp bağladım yastık araya kaçamıyor artık![]()
Kesin cozumFotoğraf atarmisin hocam merak ettim aynı dertten muzdaribim![]()
birde hocam bu yan kapak sizde de kasıntı duruyor muKesin cozum
siz sökmüşsünüz gerçi amaKesin cozum