🔥İndirim Xdrive Toryum 5999TL

Bütün koltuklar gıcırdar bence. Araç plastik aksamları için gıcırtı giderme spreyi var ondan sıkınca düzeliyor ama bir süre sonra tekrar başlıyor. Sürekli bakım yapmak lazım.

Ben 2 söne önce 1600e almıştım. Benim aldığımda ayaklar plastikti. Şimdikiler metal ayak olmuş.

Bir de benim dol dayama yerleri soyulmaya başladı. Ön kısımlar sürtünmeden oldu diyeceğim ama arkalarına dirseklerim yetişmiyor. Oralar nasıl bu hale geldi bilmiyorum.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
toryumda şimdiki ayaklar metal olmuş demişsiniz kesinmi hocam bu öyleyse çok daha iyi olmuş

hawk fab v4, gıcırdıyor, bel, boyun yastığı berbat. 3600 liraya falan almıştım çok koymuyor bana da şuanki ederinde değil
Hocam vd40 işinizi çözecektir onun dışında vida yuvalarına da uygulamayı unutmayın. Servis süreci biraz sizi yorabilir.

toryumda şimdiki ayaklar metal olmuş demişsiniz kesinmi hocam bu öyleyse çok daha iyi olmuş
Resimlerde metal olduğunu gördüm.

1728394088405.png

xdrive taviye ederim yıllardır kullanıyorum akdeniz modelini almıştım 1500 tl ye halende sapa sağlam

arkadaslar bilmedigim icin soruyorum oturma yeri sünger mi deri mi bir de sizce alınır mı

Geri