Neler Yeni

🔥İndirim Xdrive Toryum 5999TL

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Ahmet ergin
Önceden hiç oyuncu koltuğu kullanmadım deneme gibi şansımda yok o yüzden hep bir tereddütüm var birde masama uyarmı gibisine düşünüyorum boyut olarak çok mu büyük oluyor bu oyuncu koltukları
xdrive magazsı varsa yakınlarında gidip gör derim ben gittim kasırga modelini aldım ve 24 saat basından kalmasam bile hiç rahatsız etmedi bu gune kadar

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Samet Sarı
xdrive magazsı varsa yakınlarında gidip gör derim ben gittim kasırga modelini aldım ve 24 saat basından kalmasam bile hiç rahatsız etmedi bu gune kadar
malesef hocam küçük bir ilçede yaşadığım için yok

KingDeViL

80+ Bronze
hawk fab v4, gıcırdıyor, bel, boyun yastığı berbat. 3600 liraya falan almıştım çok koymuyor bana da şuanki ederinde değil
Bende bu toryum modeli var. Bu da gıcırdıyor :D

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Samet Sarı
Bende bu toryum modeli var. Bu da gıcırdıyor :D
Youtubedan videolarına baktımda evet onlarda gıcırdıyor diyorlardı yine aklım karıştı ya bir karar veremedim
Not: Kararsız biriyim lütfen kızmayın :D

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Burak
Youtubedan videolarına baktımda evet onlarda gıcırdıyor diyorlardı yine aklım karıştı ya bir karar veremedim

Bir süre sonra gıcırdamayan koltuk yok, mecbur bakımını yapmak gerekiyor, yağlamak gerekiyor. Sağa-sola veya ileri-geri sallanma yapmıyorsa g**ü başı ayrı oynamıyorsa sorun yok demektir.

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Samet Sarı
Bir süre sonra gıcırdamayan koltuk yok, mecbur bakımını yapmak gerekiyor, yağlamak gerekiyor. Sağa-sola veya ileri-geri sallanma yapmıyorsa g**ü başı ayrı oynamıyorsa sorun yok demektir.
sizce v4 mü toryum mu hocam

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,256
İsim
Emre siyah
garanti devam ediyorsa servise yazdığın an yenisini yolluyorlar ben de 3000e almıştım iş görüyor , en mantıklısı ofis koltuğu almak bence yapısı gereği baya rahat oluyor
yazsam mı daha 1 yıl garantisi var

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,748
İsim
Kerem Çavuş
Kaliteli olarak hepsi aşşağı yukarı ayno bu durumda da işin içine servis kaliteli mi bu soruyu düşünmen gerek , zamanında xdrive servis konusunda yardımcı olmadığını okuduğum için hawk aldım bir kere servislik olayım oldu koşulsuz şartsız diğer gün parçanın yenisini göndermişlerdi , ama koltığun oturma kısmı cidden ince ama rahatsız edecek derecede değil
yazsam mı daha 1 yıl garantisi var

Ses alt takımdan geliyosa alt takımın bile yenisini yolluyorlar , servis konusunda cidden harika

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,256
İsim
Emre siyah
Kaliteli olarak hepsi aşşağı yukarı ayno bu durumda da işin içine servis kaliteli mi bu soruyu düşünmen gerek , zamanında xdrive servis konusunda yardımcı olmadığını okuduğum için hawk aldım bir kere servislik olayım oldu koşulsuz şartsız diğer gün parçanın yenisini göndermişlerdi , ama koltığun oturma kısmı cidden ince ama rahatsız edecek derecede değil

Ses alt takımdan geliyosa alt takımın bile yenisini yolluyorlar , servis konusunda cidden harika
Whatsapp hattına yazsam bakarlar mı?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
1 yıldan fazladır toryum modelini kullanıyorum. Deri kadar olmasada bu kumaş Koltukda terletiyor. Kilonuz fazla ise yanlardaki yükseltiler uzun süre oturmalarda rahatsız edebilir.

KingDeViL

80+ Bronze
Bütün koltuklar gıcırdar bence. Araç plastik aksamları için gıcırtı giderme spreyi var ondan sıkınca düzeliyor ama bir süre sonra tekrar başlıyor. Sürekli bakım yapmak lazım.

Ben 2 söne önce 1600e almıştım. Benim aldığımda ayaklar plastikti. Şimdikiler metal ayak olmuş.

Bir de benim kol dayama yerleri soyulmaya başladı. Ön kısımlar sürtünmeden oldu diyeceğim ama arkalarına dirseklerim yetişmiyor. Oralar nasıl bu hale geldi bilmiyorum.

1728388883473.png
1728388908147.png

Son düzenleme:

Ctnkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yiğit Çetinkaya
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR