Neler Yeni

Xeon e5450 ile intel stok sogutucu 100 derece !

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mustafa Koç
Arkadaşlar bu normal mi islemci bosda iken 50 derece tam %80-%100 arasi kullanilinca 100 dereceye dayaniyor. Fanda 2100rpm de donuyor sikinti nerededir yardim eder misiniz?

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
BIOS modlama yapman lazım sanırım. Macun sıkıp en yüksek performansta fanı kullanırsan belki azalır ama düşmezse hiçbir türlü soğutucu alırsın. Anakart nedir?

Erik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Karpat
Arkadaşlar bu normal mi islemci bosda iken 50 derece tam %80-%100 arasi kullanilinca 100 dereceye dayaniyor. Fanda 2100rpm de donuyor sikinti nerededir yardim eder misiniz?
Macun kullandınmı?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Termal macunun eskimiş olabilir, fanı tam oturtamamış olabilirsin.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Xeonlara bu fanla 80 normal de.
Kasa?
Modladınız mı?
Fan oturdu mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mustafa Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Termal macunun eskimiş olabilir, fanı tam oturtamamış olabilirsin.
Termal macun surdum ama kalitesiz bir macun herhalde. Macun surmesem bile 100 dereceye kadar gelmemesi lazim degil mi? Kaliteli macun sursem bile cok fark edeceginizanletmiyorum siz ne dusunuyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

BIOS modlama yapman lazım sanırım. Macun sıkıp en yüksek performansta fanı kullanırsan belki azalır ama düşmezse hiçbir türlü soğutucu alırsın. Anakart nedir?
Gigabayte ga-g41m combo

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Termal macun surdum ama kalitesiz bir macun herhalde. Macun surmesem bile 100 dereceye kadar gelmemesi lazim degil mi? Kaliteli macun sursem bile cok fark edeceginizanletmiyorum siz ne dusunuyorsunuz?
Bilmiyorum. Ama belki de dediğiniz gibi kalitesiz bir macun sürdüyseniz bu sıcaklıklara çıkıyor olabilir. İyi bir macun alıp tekrardan test edin. Fakat soğutucuyu oturttuğunuzdan emin olun. Eğer hala sorun devam ediyorsa tek çare yeni bir hava soğutucusu almak. Xeon serisi ısınıyor diye biliyorum ben.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mustafa Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorum. Ama belki de dediğiniz gibi kalitesiz bir macun sürdüyseniz bu sıcaklıklara çıkıyor olabilir. İyi bir macun alıp tekrardan test edin. Fakat soğutucuyu oturttuğunuzdan emin olun. Eğer hala sorun devam ediyorsa tek çare yeni bir hava soğutucusu almak. Xeon serisi ısınıyor diye biliyorum ben.
Abi islemciyi cikarttim macun surdum sogutucuyu taktim bu seferdr ekran karti 3 saniye donuyor fani sonra donmuyor ve ekran gelmiyor

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Abi islemciyi cikarttim macun surdum sogutucuyu taktim bu seferdr ekran karti 3 saniye donuyor fani sonra donmuyor ve ekran gelmiyor
Görüntü mü gelmiyor? Tüm ekran kartındaki tüm portları denediniz mi?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Soğutucunun ayaklarını kırmış olabilirsiniz.

Top Bottom